Free Porn

Twitch-videoiden tallentaminen omaan laitteeseen

Tallennatko mielelläsi pelit näytöltäsi ja haluatko tallentaa tärkeät tapahtumat myöhempää katselua varten? Tämän Twitch-tallennusohjelmiston avulla voit tallentaa mitä tahansa näytölläsi, jotta voit toistaa ja katsoa ne myöhemmin. Audials Movie on ruuduntallennin, joka tallentaa Twitch-striimit ja tallentaa ne videotiedostoiksi. Kerromme tällä sivulla, kuinka otat Twitch-videostriimin ja tallennat sen MP4-muodossa tietokoneelle, älypuhelimelle ja tabletille.

Voit tallentaa Twitch-videot Audials Movie-ohjelmistolla

Aluksi Windows-ohjelma ”Audials Movie” on ladattava ja asennettava laitteeseesi. Se on täysin ilmainen ohjelmisto, eikä edes rekisteröintiä vaadita. Mikäli et haluakaan käyttää, sen poistaminen on helppoa. Avaa sitten Audials Movie -Windows-ohjelma ja mene ”Video Streaming”-kohtaan. Paina sitten ”Twitch”-ruutua Audials Movie -ohjelmistossa. Ruudulle tulee pieni ikkuna, jossa voit tarkistaa tallennusasetukset, tällöin sinun on esimerkiksi mahdollista aktivoida ajastin. Voit halutessasi aktivoida ajastimen ennen Tallenna-painikkeen painamista. Voit sitten valita, milloin tallennus alkaa ja kuinka kauan tallennus kestää.

Avaa Twitch.tv Chromessa tai Firefoxissa ja valitse video, elokuva tai jakso, jonka haluat tallentaa. Heti kun videon toisto alkaa, tallennus alkaa samalla automaattisesti. Haluat varmastikin saada videon hyvällä kuvanlaadulla. Parhaan mahdollisen laadun saamiseksi sinun on varmistettava, että video toistetaan takaisin alkuperäiseen kokoonsa. Ohjausikkunassa näkyy tallennuksen edistyminen.

Kun video on valmis, se tallennetaan näytön oikeaan reunaan. Se voidaan tallentaa MP4-, WMV-, AVI-, 3GP- tai muissa muodoissa. Audials Windows-ohjelmisto merkitsee tiedoston tägeillä jälkikäteen. Voit nyt toistaa videon Audialsilla tai viedä sen vetämällä ja pudottamalla sen toiseen sovellukseen tai nettiselaimeen.

Muitakin vaihtoehtoja on

Audials Movie -ohjelmisto on saanut hyviä arvioita ammattilaisiltakin. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät tätä ohjelmistoa, koska se on helppokäyttöinen ja siinä on hienoja ominaisuuksia, joista ei tarvitse maksaa. Tämä Twitch-tallennusohjelmisto on siis maksuton.

On olemassa monia muitakin erilaisia työkaluja, joiden avulla voit tallentaa Twitch-striimisi MP4-tiedostoiksi. Niitä löytää netistä nopealla ”googletuksella”. Liitä sitten vain Twitch-videon URL-osoite verkkotyökaluun, niin video on tiedostona tietokoneellasi. Ei kuitenkaan ole selvää, kuinka tiedostot luodaan tällaisilla verkkotyökaluilla, ja siksi on parempi välttää niiden käyttöä. Esimerkiksi virusten ja haittaohjelmien riski nousee käyttämällä tällaisia työkaluja.

Mikä on Twitch?

Twitch on ennen kaikkea paikka, jossa ihmiset voivat näyttää muille, miten he pelaavat pelejä. Sen perusti Justin Kan vuonna 2010, ja sen nimi oli alun perin Justin.tv. Twitch on mielenkiintoinen paikka, jos pidät videopeleistä. Voit keskustella ja pelata muiden ihmisten kanssa, jotka myös pitävät videopeleistä. Miljoonat ihmiset käyvät siellä joka päivä. Twitch on verkkosivusto, jolla ihmiset voivat katsella videoita. Voit katsoa striimejä, piditpä urheilusta tai muista peleistä. Twitchistä tulee livenä pelaamista koko ajan ja siellä on uusia sisältöjä joka päivä.

Twitchissä voit myös vaikuttaa, mitä videossa tapahtuu seuraavaksi. Voit tehdä tämän esimerkiksi hymiöiden ja kommenttien avulla. Twichissä voit tavata paljon ihmisiä, ja alusta onkin hyvin sosiaalinen. Sovelluksen avulla voit myös keskustella suosikkistriimajiesi kanssa bittien avulla. Voit ansaita ansiomerkkejä ja tilata hymiöitä. Twitchissä on paljon hyviä videoita ja kuten yllä kerroimme, voit ladata niitä laitteeseesi. Se on kaiken lisäksi kovin helppoa.

Mikä on Audials Movie?

Audials Movie on saksalaisen Audials-yhtiön videonauhoitusohjelma. Voit käyttää sitä videoiden tallentamiseen eri verkkosivustoilta ja tallentaa ne MP4-tiedostoiksi. Lisäksi voit ladata radio-ohjelmia, elokuvia, TV-sarjoja ja paljon muuta tämän ohjelmistopaketin laajan työkaluvalikoiman avulla. Ohjelmistopaketti sisältää useita erilaisia sovelluksia, kuten Audials Tunebite ja Audials Music Rocket.

Latausohjelmalla voi automatisoida latauksia kaikenlaisilta verkkosivustoilta, kuten Facebookista ja YouTubesta. Ohjelmistopaketti sisältää myös sovelluksen lippujen varaamiseen verkossa, jolloin elokuva- ja konserttilippujen ostaminen on helppoa kotoa poistumatta. Voit ladata Twitchistä niin monta videota kuin haluat Audials Movie -ohjelmistopaketilla. Lataaminen on järkevää, jos haluat tallentaa videon myöhempää käyttöä varten.

Millä kaikilla sivustoilla Audials Movie toimii? Audials Movie toimii monenlaisten videosivustojen kanssa. Näihin kuuluvat YouTube, Facebook ja Netflix, mutta on olemassa useita muitakin suosittuja suoratoistosivustoja. Audials on monen käyttämä työkalu, koska se on helppokäyttöinen ja lataus onnistuu nopeasti.

Ohjelmisto on ladattavissa ilmaiseksi, mutta siihen kuuluu myös maksullisia lisäosia. Paras tapa toimia on luultavasti käyttää Audials Movie -ohjelman kokeiluversiota ja katsoa, toimiiko tällainen ohjelmisto sinulle. Se on helppokäyttöinen, ja voit tallentaa videon kanssa myös ääntä.

Sisällön lataaminen Twitchiin

Voit myös ladata omia videoitasi Twitchiin. Voit esimerkiksi tallentaa videon webbikameralla ja ladata sen suoraan Twitchiin. Tätä varten sinun on rekisteröidyttävä Twitch-tili. Twitchissä on erilaisia kategorioita, kuten pelaamista ja luovia harrastuksia, kuten musiikkia, taidetta, ruokaa ja juomaa sekä ulkoilma-aktiviteetteja. Kyse on vain siitä, että löydät jotain, josta olet innostunut. Twitchin suosituinta sisältöä on tällä hetkellä pelaaminen, taiteen luominen, musiikin esittäminen, kulinaarinen luovuus, peli- ja ohjelmistokehitys, vuorovaikutus katsojien kanssa IRL-kokemuksista ja paljon muuta.

Riippumatta siitä, päätätkö jakaa materiaalia vai et, varmista, että se on yhteisön ohjeiden mukaista ja että julkaisemasi materiaali on sallittua. Twitchiin on helppo lähettää ja ladata omia videoitaan. Olitpa sitten PC:llä, Macilla, Xboxilla, PlayStation 5:llä tai älypuhelimella, vain muutama klikkaus on sinun ja nettiyhteisön välissä. Kun sinusta tulee kokeneempi lähetystoiminnan harjoittaja, Twitch tarjoaa jatkossa lisää työkaluja, kannustimia ja menetelmiä kanavasi luomiseen. Voit valita, mitkä käytettävissä olevista ominaisuuksista ovat sinulle tietyssä vaiheessa kaikkein olennaisimpia.