Free Porn

Tallenna ja lataa Amazon Prime elokuvia

Amazon Prime Video on Amazon.comin suoratoistopalvelu. Sen tilaaminen maksaa noin 6 dollaria kuukaudessa. Hinta sopii mihin tahansa budjettiin, mutta suomalaisten käyttäjien on hyvä tietää, että pohjoismaisia elokuvia tai suomenkielistä tekstitystä ei ole tarjolla. Tämä saattaa vaikuttaa yksinkertaiselta ja suppealta palvelulta, mutta se on todella monipuolinen todellisuudessa. Se on jo käytettävissä yli 200 maassa, ja uutta materiaalia lisätään päivittäin.

Amazon Prime Video on saatavilla useilla eri alustoilla, kuten älytelevisioissa, Android-laitteissa, tietokoneissa, Xbox 360- ja Xbox One -pelikonsoleissa, Mac-tietokoneissa sekä PlayStation -pelikonsoleissa. Se on saatavilla kaikissa maissa. Vuonna 2016 Amazon Prime Video tuli saataville myös Suomessa. Autosarja The Grand Tour, jossa esiintyvät James May ja Jeremy Clarkson, on saatavilla yksinoikeudella Amazon Prime Videossa. Yleisesti ottaen alalla pidetään palvelun erinomaisesta alkuperäismateriaalista, kun taas Netflix on tunnettu vahvasta elokuvatarjonnastaan.

Erinomaisia alkuperäissarjoja

Amazon Prime Video on siis käyttänyt huomattavan paljon rahaa alkuperäiseen sisältöön, joka on helposti saatavilla palvelussa. Tarjolla on useita elokuvia ja sarjoja, toisaalta suurin osa niistä on peräisin aiemmilta vuosilta. Sivusto ei ole myöskään käyttöliittymältään aivan yhtä selkeä kuin sen kilpailijat, kuten Netflix. Palvelussa ei esimerkiksi ole käteviä luetteloita tai pudotusvalikoita, jotka auttaisivat asiakkaita valitsemaan haluamansa genret.

Käyttäjien on sen sijaan selattava sivustoa etsiessään haluamaansa materiaalia. Kun valinta on tehty, palvelu tarjoaa ohjelman IMDB-luokituksen ja muita tietoja siitä. Halutessaan voi myös lisätä elokuvan henkilökohtaiselle katselulistalle tai katsoa siitä trailerin.

Näin voit tallentaa Amazon Prime elokuvia

Audials Movie on videon suoratoisto-ohjelmisto, joka on suunniteltu auttamaan käyttäjiä suoratoistamaan elokuvia mukavasti omasta kodistaan käsin. Siinä on useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen videon suoratoiston harrastajille. Audials Movie on tehokas Amazon Prime -muunninohjelma, joka voi kaapata videoita ja tallentaa ne haluamaasi muotoon. Windows-ohjelmisto ”Audials Movie” on ladattavissa ja asennettavissa helposti. Sen käyttö on ilmaista eikä vaadi rekisteröintiä. Asennuksen jälkeen avaa Audials Movie Windows-ohjelma ja siirry ”Video Streaming” -kategoriaan. Voit valita Audials Movie -sovelluksen tallennusmuodon napsauttamalla ”Format” näytön alalaidassa. MP4-formaatti lienee monille paras formaatti nykyisin.

Valitse ”Amazon Video” -vaihtoehto Audials Movie -sovelluksessa. Aseta tallennusnopeudeksi 2x avautuvassa pienessä laatikossa, jos haluat säästää aikaa. Avaa amazon.com Firefox- tai Chrome-selaimella ja valitse elokuva tai jakso, jonka haluat tallentaa. Videon tallennus alkaa heti, kun aloitat videon toistamisen. Parhaan laadun saamiseksi video on toistettava alkuperäisessä koossaan. Tallennuksen edistyminen näkyy tietokoneen ikkunassa.

Voit tallentaa myös palvelun omalla tallennusominaisuudella

Voit ladata materiaalia offline-katselua varten muutamalla tavalla, jos haluat katsoa Amazon Prime Videota matkoilla tai käyttää laitetta missä tahansa ilman kunnollista internetyhteyttä. Amazon Prime Video -sisällön lataaminen puhelimeen on niin ikään yksinkertaista. Aloita avaamalla Amazon Prime Video -sovellus puhelimessasi. Valitse elokuva valikosta. Jos haluat saada kokonaisen sarjan ladattua, klikkaa ”Lataa kausi”.

Pystyt lataamaan yksittäisen jakson valitsemalla kunkin jakson vieressä olevan Tallenna-painikkeen. Voit valita, haluatko saada ilmoituksen, kun lataus on päättynyt. Voit myös mennä sivun alareunaan ja valitse ”Lataukset” nähdäksesi latauksesi. Kun olet katsonut videon loppuun, on aika deletoida ja säästää tallennustilaa puhelimessa. Voit myös antaa ohjelmiston tehdä sen automaattisesti ”Manage Downloads”-kohdassa.

Amazon Prime:ssa on siis lataustoiminto, mutta siinä on useita rajoituksia. Esimerkiksi videoiden lataaminen edellyttää Amazon Prime Video -sovelluksen asentamista. Elokuvien ja muun materiaalin lataaminen tietokoneisiin ja kannettaviin tietokoneisiin ei ole sallittua. Lisäksi nämä lataukset eivät ole pysyviä, mikä tarkoittaa, että ne katoavat tietyn ajan kuluttua.

Amazon Primen historiaa

Jeff Bezos perusti Amazonin vuonna 1994 kirjakauppana. Amazon laajensi vähitellen tarjoamiensa tavaroiden ja medioiden valikoimaa menestyksen kasvaessa. Kuluttajat saattavat nykyisin hämmentyä Amazonin suoratoistopalveluista, koska ne eivät ole niin tunnettuja.

Vuonna 2015 Amazon muutti nimen ”Amazon Instant Video” muotoon ”Amazon Video” Ja se muutti nimen ”Prime Instant Video” muotoon ”Prime Video” Vuonna 2018 Amazon yhdisti Amazon Videon ja Prime Videon, joten nyt on vain yksi palvelu, jonka nimi on Prime Video.

Huomioi tekijänoikeudet

Kannattaa huomioida, että tekijänoikeudet koskevat Amazon Video -elokuvia. On mahdollista, että niiden levittäminen ilman tekijänoikeuksien haltijoiden lupaa saattaa olla laitonta useimmissa maissa, myös Suomessa. Tekijänoikeuksien rikkominen voi Suomessa johtaa myös vankeusrangaistukseen. Elokuvien tekijänoikeudet ja muu materiaali voi olla monimutkaista normaalin kuluttajan ymmärtää.

Tähän liittyy myös musiikki. Vaikka omistaisitkin elokuvan DVD-levyn, siihen ei sisälly oikeutta levittää mukana olevaa ääniraitaa ilman tekijänoikeuden haltijan lupaa. Tämä pätee myös silloin, kun kopioit DVD-levyjä ja muunnat ne digitaaliseen muotoon katselua ja kuuntelua varten. Tekijänoikeuksien vuoksi ei kannatakaan jakaa muiden elokuvia netissä.

Piratismia koskeva ongelma on vaikea ja kiistanalainen aihe. Jotkut väittävät, että piratismi ei välttämättä aiheuta taloudellisia tappioita tekijänoikeuksien haltijoille, kun taas toiset väittävät, että se haittaa heidän kykyään luoda uutta sisältöä. Piratismi voi alentaa kuluttajahintoja. Toisaalta piratismi voi katkaista taiteilijoiden tulot.

On syytä huomata, että Amazonilla on omat sääntönsä, jotka kieltävät piraattituotteiden myynnin Amazonissa. Tämä koskee myös elokuvia ja tv-ohjelmia, vaikka ne olisi ladattu tietokoneelle tai älypuhelimeen – ei vain videolevyjä. Sama koskee musiikkia, e-kirjoja, mobiilisovelluksia ja muuta digitaalista sisältöä.