Free Porn

Näin lataat musiikkia Spotifysta

Spotify on maailmankuulu suoratoistopalvelu, jonka avulla sadat miljoonat aktiiviset käyttäjät kuuntelevat musiikkia internetyhteyden avulla. Valikoimaan kuuluu lähes ääretön määrä musiikkia, jota voi kuunnella kappaleittain, albumeittain, artisteittain tai soittolistoittain. Sen musiikkia voi ladata myös tietokoneeseen Audials Music –palvelun avulla.

Spotify sai alkunsa Ruotsista ja se on mullistanut omalta osaltaan musiikin kulutusta ja kuuntelua. Ajan saatossa siitä on tullut musiikin suosituin suoratoistopalvelu ja sen parissa viihtyy nykyään satoja miljoonia aktiivisia kuuntelijoita. Sen valttina on muiden muassa helppokäyttöisyys ja kuuntelija voi syventyä musiikin sointuihin periaatteessa välittömästi sovellusta käyttäen.

Spotify on kehittänyt teknologiaansa taitavalla tavalla ja se osaa nykyään suositella kuuntelijalla sopivaa musiikkia kuunteluhistorian perusteella. Se muovaa palvelukonseptiaan kohdennetusti käyttäjän musiikkimaulle soveltuvaksi ja kuuntelija voi tutustua esimerkiksi viikoittaisiin suosituksiin, joiden avulla hän saa mahdollisuuden tutustua uusiin musiikkitapauksiin tai muistella vanhoja klassikoita.

Sopiva tilityyppi kannattaa valita, koska silloin musiikin kuuntelu optimoituu omien mieltymysten mukaisesti. Spotifyn voi halutessaan yhdistää omaan Facebook-tiliinsä, jonka avulla palveluun voi kirjautua sisään ja jakaa kiinnostavia biisejä ystävien kesken sosiaalisessa mediassa. Spotifyn musiikkia voi kuunnella omalta tietokoneeltakin – lue lisää aiheesta ja selvitä mahdollisuudet.

Spotify-musiikin lataaminen joustaa kuuntelussa

Spotifyn käyttäjä saattaa haluta nauhoittaa musiikkia myös MP3-muotoon, jotta kappaleita ja albumeita voi kuunnella joustavammin. Spotifyn soittolistoja on mahdollista ladata, jos sitä käyttää Premium-jäsenyyden alla, mutta suosikkibiiseihin ei pääse käsiksi MP3-muodossa. Musiikin menettää, jos Spotifyn jäsenyydestä päättää luopua.

Ratkaisu tälle voi olla Spotifyn musiikin nauhoittaminen Audials Music –tallenninohjelmistolla, joka muuntaa musiikin MP3-muotoon. Musiikkia voi täten kuunnella verkkoyhteyden ulkopuolellakin ja sitä on mahdollista siirtää muihin laitteisiin.

Spotify-musiikin lataaminen vaihe vaiheelta

Audials Music on alansa tehokkaimpia Spotifyn-nauhoittimia, joka nauhoittaa musiikkia täydellisesti ja reaaliaikaisesti. Se asentuu nopeasti ja helposti tietokoneelle ja nauhoitusprosessi alkaa ensin lataamalla Audials Music –sovellus. Se ei vaadi rekisteröitymistä ja siitä voi halutessaan luopua milloin tahansa. Kun ohjelma on ladattu, siirrytään musiikinstriimausosioon, minkä jälkeen nauhoittaminen voidaan aloittaa. Valitse Spotify-valikko ja sen jälkeen ”Play music in Spotify”.

Tämän jälkeen äänityksen nopeutta ja laatua voi säätää, mutta suosituksena on, että Spotifyn kohdalla valitaan normaali nopeus, sillä korkeampi tahti voi tuoda mukanaan riskin, jossa Spotify-tili jäädytetään. Avaa Spotify ja soita haluamaasi musiikkia nauhoitusta ja tallennusta varten.

Kun nämä vaiheet on käyty läpi, Audials Music alkaa nauhoittaa musiikkia Spotifysta ja se suorittaa sen valinnan mukaan esimerkiksi MP3-, WMA- tai AAC-muotoon. Spotifysta striimata musiikki nauhoitetaan automaattisesti ja musiikki siirtyy MP3-muodossa erinomaisella audiolaadulla.

Spotify-nauhoittimen toiminta

Spotifyn striimaus tallentuu automaattisesti ja se lokeroidaan yksittäisiin tiedostoihin. Se siirtyy kuuntelijan haluamaan muotoon ja sisältö merkitään ID3-tägeillä, albuminkansilla ja laulujen teksteillä. Valmiit tiedostot kulkeutuvat Audials-soittimen välityksellä ja niitä voi halutessaan siirtää Windows Explorerin kautta.

Audials Music pitää sisällään upeita ominaisuuksia ja se soveltuu Spotifyn lisäksi lukuisiin muihin musiikin suoratoistopalveluihin, kuten Deezeriin ja Amazon Musiciin. Sen nauhoitin on valmiudessa ja se tallentaa mitä tahansa äänikortin soittamaa musiikkia ja käyttäjälle tarjotaan täydellisesti leikattu nauhoitus, jota voi nauttia laadukkaasti.

Audials Music on älykkäästi suunniteltu ja toteutettu palvelu, joka ehdottaa optimaalista bittinopeutta. Se auttaa myös ketterän musiikkijohtimensa avulla päättämään mihin kansioihin sisältöä kannattaa tallentaa ja miten albumeita on hyvä järjestellä. Sillä on massiivinen kapasiteetti, joka tarjoaa valtavan määrän musiikkia kuuntelijan iloksi ja jonka pariin kuuntelija voi palata kerta toisensa jälkeen.