Free Porn

5 laadukkaan iPhone 13 Pro –suojakotelon ominaisuutta

Kun ostaa uuden iPhone-laitteen, ei todennäköisesti halua, että laite hajoaa heti muutaman ensimmäisen viikon jälkeen puhelimen ostamisesta. Digilaitteista pitää toki itsekin osattava pitää hyvää huolta, mutta toisaalta myös hyvän suojakotelon valinnalla on väliä.

Erilaiset suojakotelot on suunniteltu erilaisia käyttötottumuksia varten ja koteloiden laadussa on eroja. Tässä artikkelissa tutustutaan 5 iPhone 13 Pro –suojakoteloiden ominaisuuteen, mitkä tekevät kotelosta laadukkaan.

1.Kotelon hinnalla on väliä

Vaikka aina välillä kuulee, että monet tavarat ovat ylihinnoiteltuja ja onkin totta, että merkkisuojakotelot ovat kalliita, vaikka kotelo ei eroaisi sen kummemmin halvemmista verrokeistaan.

Jos hakee laadukasta suojakoteloa puhelimelleen, ei tarvitse maksaa valtavia summia, mutta toisaalta hyvään suojakoteloon kannattaa käyttää kohtalaisesti rahaa, jos haluaa, että laite säilyy hyvässä kunnossa pitkäänkin. Liian halpa suojakotelo saattaa jopa hajota pudotessaan, eikä siitä tällöin ole enää hyötyä.

iPhone 13 Pro suojakotelot eivät yleensä ole mahdottoman kalliita verrattuna siihen, miten paljon puhelimen korjauksesta saattaa joutua maksamaan, jos laite hajoaa pudotessaan. Pahimmassa tapauksessa saattaa joutua jopa ostamaan kokonaan uuden puhelimen.

2.Eri materiaalien kestävyys on eritasoista

iPhone-laitteiden suojakoteloita löytyy monenlaisissa materiaaleissa ja nykyään esimerkiksi muovista tai lasista valmistetut suojakotelot ovat suosittuja. Lisäksi näkee nahasta tai tekonahasta valmistettuja koteloita, jotka suojaavat myös älypuhelimen näyttöä magneetilla toimivan läpän avulla.

Vaikka muovi on hyvä ja kestävä materiaali, eivät kaikki muoviset kuoret ole laadukkaita. Halvalla valmistettu muovikotelo ei välttämättä suojaa puhelinta tarpeeksi ja saattaa jopa hajota käytössä.

Yleensä lasinen suojakotelo on hieman kalliimpi, sillä se suojaa puhelinta joka suunnasta. Lisäksi tällaisissa jykevämmissä puhelinkoteloissa on yleensä metalliosia, jotka tukevat kotelon rakennetta ja suojaavat iPhone-laitteen sivuja, mikäli laitteen tiputtaa. Lasiset kotelot kyllä saattavat hajota, mutta toisaalta ne myös kestävät pitkään, ellei puhelinta heittele holtittomasti ympäriinsä.

3.Suojakotelon hyvä suunnittelu parantaa suojaa

Ei ole ihan yhdentekevää, minkä tyylisen suojakotelon hankkii. Osa suojakoteloista suojaavat puhelinta nimittäin vain osittain ja esimerkiksi laitteen sivut saattavat jäädä kokonaan ilman suojaa. Mikäli tiputtelee puhelintaan useinkin, on hyvä hankkia suojakotelo, joka on suunniteltu suojaamaan älypuhelinta riippumatta siitä, miten ja mihin laitteen pudottaa.

4.Laadukas suojakotelo suojaa tavallisilta kolhuilta

On tärkeää, että suojakotelo suojaa edes tavallisilta kolhuilta, kuten asfaltille putoamiselta. Jos taas harrastaa esimerkiksi kalliokiipeilyä, on suojakotelon suojattava myös kovemmilta kolhuilta.

Jos taas kotelo hajoaa nopeasti tavallisessa käytössä, on kyseessä huonosti valmistettu kotelo. Nykyajan elämässä puhelin altistuu jatkuvasti erilaisille naarmuille ja kolhuille ja kotelon on suojattava laitetta vähintään tällä perustasolla.

Jos hakee laadukasta, mutta tavallista suojakoteloa, voi apua kysyä joko puhelinliikkeestä ja halutessaan tietoa voi hakea myös netistä, jos ei osaa päättää, millainen kotelo sopii parhaiten omiin käyttötottumuksiin.

5.Vedenkestävyydestä plussaa

Varsinkin Pohjoismaissa sataa paljon, joten digilaitteetkin joutuvat jatkuvasti kosketuksiin veden kanssa. Tämän takia on tärkeää, että suojakotelo on ainakin jossain määrin vedenkestävä ja suojaa laitetta vakavammalta vesivahingolta.

Toki, jos harrastaa esimerkiksi vesiurheilua, on suojakotelon oltava läpikotaisin vedenkestävä tai puhelinta varten voikin ostaa erillisen vedenkestävän pussin, joka pitää laitteen kuivana, vaikka se tippuisi järveen tai mereen.

Yhteenveto

Laadukkaan iPhone 13 Pro-suojakotelon hankinnassa on siis hyvä käyttää harkintaa ja onneksi uudelle puhelinmallille sopivia koteloitakin löytyy monenlaisia. On otettava huomioon, miten ja missä olosuhteissa laitetta käyttää ja samalla kiinnittettävä huomiota suojakotelon materiaalin kestävyyteen ja itse kotelon ulkoasuun.