Free Porn

Miten voi ladata ESPN sisältöä?

ESPN, joka tunnettiin aiemmin nimellä Entertainment and Sports Programming Network, on yhdysvaltalainen urheiluun keskittyvä kaapelitelevisiokanava.

Kanavan alkuperäinen nimi oli ESPN Cable News, ja sen perustivat Scott Rasmussen, hänen isänsä Bill Rasmussen, Donny Stanley ja Cardell Stanley. Se aloitti lähetyksensä 7. syyskuuta 1979.

Yhdysvalloissa ESPN on saatavilla yli 90 miljoonassa kodissa. Walt Disney Company omistaa kanavan nykyään. Kesäkuussa 2009 kerrottiin, että ESPN oli ostanut Englannin Valioliigan televisiointioikeudet taloudellisesti vaikeuksissa olevalta Setantalta 106 miljoonalla eurolla.

Paljon mielenkiintoista urheilua

ESPN tarjoaa muun muassa NBA:ta, PGA-touria sekä Nascaria. NBA:ssa pelataan 82 ottelun runkosarja, jonka kahdeksan parasta joukkuetta kustakin konferenssista pääsee jatkosarjaan, joka pelataan omassa konferenssissa.

Joukkueet, jotka sijoittuvat kahden parhaan joukkoon omissa ryhmissään, etenevät seuraavalle kierrokselle, joka ratkaistaan ”paras seitsemästä” -muodossa. Pudotuspelien mestarit pelaavat toisiaan vastaan mestaruudesta.

NASCAR eliNational Association for Stock Car Auto Racing on pohjoisamerikkalainen autourheilujärjestö. Ensimmäinen NASCAR-kilpailu järjestettiin 19. kesäkuuta 1949 Charlotte Motor Speedwaylla (nykyisin Lowe’s Motor Speedway).

Vuonna 2016 NASCAR-kaudella järjestetään tapahtumia yli 100 radalla 39 osavaltiossa sekä Kanadassa että Meksikossa. Suurimmilla NASCAR-radoilla katsomoihin mahtuu jopa 180 000 katsojaa. Sarjasta on tullut Yhdysvalloissa suosituin penkkipeli amerikkalaisen jalkapallon jälkeen. Ohjelmaa lähetetään yli 150 maassa eri puolilla maailmaa.

PGA Tour on maailman arvostetuin ja korkeimman tason golfkiertue, jota pelataan pääasiassa Yhdysvalloissa. PGA Tour on järjestetty vuodesta 1916 lähtien. Nimi ”PGA Tour” otettiin kuitenkin virallisesti käyttöön vasta vuonna 1975.

PGA Tour on maailman arvostetuin ammattilaisgolfkiertue, johon sisältyy myös 4 erittäin arvostettua kisaa (The Masters, US Open, The Open Championship ja PGA Championship). PGA Tourin päämaja on Ponte Vedra Beachissa Floridassa.

Voit myös ladata sisältöä laitteeseesi

Voit käyttää ESPN-palvelua verkkoyhteyden kautta, mutta voit myös ladata materiaalia suoraan omaan laitteeseesi, jotta voit katsella otteluita ja urheilutapahtumia myös silloin, kun verkkoyhteys ei ole käytettävissä. Lataaminen onnistuu käyttämällä ohjelmaa, joka muuttaa ladatun materiaalin tiedostoksi, jota voi toistaa tietokoneella.

Voit käyttää työkalua kaikilla yleisillä laitteilla, kuten PC- ja Mac-tietokoneilla, kunhan ohjelmisto on ajan tasalla. Videotiedosto kannattaa yleensä ladata älypuhelimeen tai tablettiin MP4-tiedostona, koska se formaatti toimii yleensä parhaiten. Ladatuille tiedostoille kannattaa perustaa erillinen kansio, jotta löydät ne nopeasti, kun tarvitset niitä.

Jos haluat katsoa urheilua suoraan puhelimestasi tai tablet-laitteestasi ilman, että olet riippuvainen verkon nopeudesta, ESPN-sisällön lataaminen on erittäin hyödyllistä. Kun olet ladannut ESPN-sisällön laitteeseesi, voit katsoa otteluita helposti milloin ja missä tahansa.

Suosikkiliigojasi voi olla mukava seurata esimerkiksi lennoilla tai pitkillä automatkoilla. Katsoitpa urheilua sitten isosta televisiosta tai pienestä puhelimesta, suoraa urheilusisältöä on kätevä pitää käsillä, kun sitä tarvitaan.

ESPN voittaa kätevyydessään

Koska tarjolla on vain vähän suoratoistopalveluja, jotka tarjoavat näin laajan valikoiman jalkapalloliigoja, kansainvälisten urheilulajien katsominen voi olla vaikeaa. ESPN:n suora yhteys suuriin urheilutapahtumiin ei jätä sinua hetkeksikään paitsi.

Voit katsoa otteluita ja urheilutapahtumia suorana lähetyksenä tai jälkikäteen, jos sinulla ei ollut mahdollisuutta nähdä ottelua reaaliajassa. Esimerkiksi Euroopassa amerikkalaiset urheilutapahtumat järjestetään yleensä yöllä tai varhain aamulla, joten niitä on helpompi seurata muina aikoina.

On monia tulospalveluita ja ilmaisia suoratoistopalveluja, joissa voit katsella urheilutapahtumia, mutta kaiken seuraaminen näiden palvelujen kautta voi olla vaikeaa. ESPN:llä kaikki tarvittava tieto löytyy yhdeltä sivustolta, eikä sinun tarvitse etsiä otteluita eri sivustoilta. Lataaminen (download) helpottaa entisestään, jos nettiyhteytesi on heikko.