asd

Näin haet elokuvia Disney Plussasta

Disney Plus tai Disney+ on suoratoistopalvelu, jonka on kehittänyt kaikkien tuntema ja usean rakastama animaation jättiläinen. Se näyttää palvelussaan yksinomaan tuotantoaan sen käyttäjille ja laajaan valikoimaan lukutuvat iki-ihanat animaatiot ja uusimmat tuotantokokeilut. Koko perhe pääsee nauttimaan Disney Plussan avulla monipuolisesti erilaista viihdettä ja sen elokuvia sekä sarjoja voi ladata omalle tietokoneellekin.

Disney Plus vastaa striimauspalveluiden jättimäiseen suosioon omalla tuotannollaan ja se tuli katsojien iloksi ensimmäisen kerran marraskuussa 2019, jolloin se näki päivänvalon muun muassa Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassa. Suomeen se rantautui vähän myöhemmin ja sen pariin pääsi Pohjoismaissa syykuussa 2020. Tuotannosta voi nauttia erikseen omalta tietokoneeltakin, minkä palvelusta vastaa Audials Movie. Yksityiskohtaisempia tietoja varten lue lisää ja selvitä kiinnostuksesi.

Disney Plus aiheutti jo alussa pöhinää viihdemarkkinoilla ja sille povattiin suurta menestystä. Menestyksen polttoaineena ovat Disneyn omistamat tuotannot sisältöineen ja animaatiotalon alle kuuluu ensinnäkin useita lapsille suunnattuja piirrettyklassikoita, mutta ikihahmojen lisäksi se omistaa oikeudet Marvel Studiosin ja Lucasfilmin aikaansaannoksiin. Se on hankkinut pääsyn myös National Geographicin dokumentteihin.  

Disneyn rakastetut hahmot ja jännittävät uutuudet

Kaikki tuntevat Disneyn unohtumattomat tarinat, jotka ovat tarjonneet huikeita elämyksiä ja seikkailuja. Se on saavuttanut itselleen jättimäisen aseman viihteen parissa vuosikymmenen työn tuloksena ja sen moniulotteinen innovatiivisuus ja luovuus harppaavat huimia askeleita eteenpäin. Mielikuvitus kulkee linnunrataa pitkin, eikä sille näytä olevan loppua.

Disney Plussan valttikortteina toimivat sen runsas ja laadukas tarjonta, josta moni voi valita suosikkihahmonsa tarinoineen. Disney Plussasta ei katseltavaa puutu ja perheen jokainen jäsen pystyy valitsemaan itselleen sisältöä romanttisista piirretyistä, mielikuvitusrikkaista Pixar-elokuvista, Tähtien sodasta ja Marvelin supersankareista. Valinnanvaraa riittää kaikille, jotka haluavat sukeltaa tarinoiden kiehtovaan ja yllätykselliseen maailmaan.

Disney Plussan uusin tuotos on Star-palvelubrändi, joka tuotiin yleisön eteen helmikuussa 2021. Sen tarjonta kasvaa jatkuvalla syötöllä, kun jo käynnistyksen yhteydessä sille lisättiin kolme sataa uutta nimikettä. Uusia elokuvia, sarjoja ja Star Originals –tuotantoa lisätään Stariin jatkuvasti.

Disney Plus –sisältöä voi ladata tietokoneelle

Disney Plus on siis ensisijaisesti suoratoistopalvelu, jota voi verrata alan muihin tekijöihin, kuten Netflixiin ja HBO:hon. Sen sisältöä pystyy kuitenkin lataamaan omallekin tietokoneelle, mikä tekee elokuvien ja sarjojen katsomisen helpommaksi kodin ulkopuolellakin. Käyttäjä lataa sitä varten Audials Movie –palvelun, joka asetetaan tietokoneelle. Lataaminen on maksutonta, eikä sitä varten tarvitse rekisteröityä. Käyttäjä voi myös poistaa palvelun, jos se tulee tarpeelliseksi.

Seuraava vaihe on videon nauhoitus Disney Plussassa, jolloin videostriimaus asetetaan päälle nauhoituksen kohdalla. Tämä tapahtuu painamalla Disney+-painiketta, minkä jälkeen edetään annettujen ohjeiden mukaisesti.

Avaa tämän jälkeen Disney+ joko Edgessä, Chromessa tai Firefoxissa ja valitse haluamasi video nauhoitusta varten. Videotallenteen striimaus aloitetaan suoraan, kun video kytketään päälle ja nauhoitus suoriutuu hallintaikkunassa.

Viimeisenä tarkastellaan nauhoituksen automaattista tallennusta, jolloin sisältö siirtyy valmiina Audials Movie –soittolistaan, joka sijaitsee ruudun oikealla laidalla. Disney Plussan sisältöä voi ladata Audial Movien avulla useassa eri muodossa ja käyttäjä voi valita esimerkiksi MP3-, AVI-, 3GP ja WMV-muodon. Tiedostoa pääsee katselemaan suoraan Audials Movie –palvelusta tai vastaavasti Windows-selaimen kautta.

Audials Movie jopa kaksinkertaisella nopeudella

Audials Movie tarjoaa huikeaa nopeutta ja se voi nauhoittaa esimerkiksi Disney Plussan sisältöä kaksinkertaisella nopeudella ilman laadun heikkenemistä. Valtteina ovat myös älykkäät asetukset, jotka tekevät videoiden nauhoituksen ja tallennuksen vaivattomaksi. Sitä voi hyödyntää lähes kaikissa yleisissä suoratoistopalveluissa ja Disney Plussan ohella viihdettä pystyy taltioimaan muun muassa Netflixistä ja Amazon Primesta.

Audials Movie on menestynyt monessa alan kilpailussa ja se on myös median suosiossa. Hyvä maine kantautuu suureen suosioon ja sen palvelua käyttää tällä hetkellä miljoonat käyttäjät ympäri maailmaa. Audials tarjoaa käyttäjille laadukkaita lisätoimia, joita voi käyttää maksutta.