Free Porn

Näit voit tallentaa ja ladata Netflix-elokuvia

Netflix on yhdysvaltalainen tilausvideopalvelujen tarjoaja ja tuotantoyhtiö, joka jakaa suoratoistopalveluna elokuvia ja sarjoja katsojille. Netflix perustettiin Kaliforniassa jo elokuussa 1997, mikä voi olla isokin yllätys monelle lukijoillemme. Netflix aloitti tarjoamalla DVD-elokuvia ja -sarjoja postitse. Vuonna 2002 Netflixistä tuli NASDAQ-pörssin pörssiyhtiö laajennettuaan toimintaansa.

2010-luvulla Netflix alkoi tuottaa omia alkuperäisiä televisio-ohjelmia, joita se alkoi tarjota yksinomaan tilaajilleen. Netflix oli ensimmäinen tilausvideopalvelu, joka sai Emmy-ehdokkuuden heinäkuussa 2013. Se sai yhteensä 14 ehdokkuutta, joista yhdeksän House of Cardsille. Tutkimuksen mukaan Netflixin osuus oli yli 30 prosenttia kaikesta verkkoliikenteestä Yhdysvalloissa vuonna 2013. Vuotta myöhemmin vastaava prosenttiosuus oli 35, mikä oli noin 20 prosenttiyksikköä korkeampi kuin toiseksi sijoittuneella YouTubella.

Netflix liittyi Motion Picture Associationiin vuoden 2019 alussa. Perinteisten televisioasemien tapaan Netflix hankkii elokuvia ja sarjoja tuotanto- ja jakeluyhtiöiltä. Esitysoikeudet myönnetään tietyksi ajaksi, esimerkiksi useaksi vuodeksi kerrallaan. Esimerkiksi Spotify ei toimi näin, vaan maksaa kappaleiden oikeudenhaltijoille yksittäisistä kuuntelukerroista. Netflix aloitti lokakuussa 2012 toimintansa Suomessa rajoitetulla sisältövalikoimalla.

Miten voi tallentaa ja ladata Netfixistä elokuvan omaan laitteeseen?

Vaikka sinulla ei olisi internet-yhteyttä, Netflixin avulla voit katsoa suosikkielokuviasi ja -ohjelmiasi missä ja milloin vain. Netflixin lataustoiminto onkin erinomainen apuväline esimerkiksi juna- tai automatkoilla. Voit ladata viihdyttäviä sarjoja ja elokuvia Netflix-sovelluksella, jota voit katsella Android-laitteilla, iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla. Voit siis ladata helposti tiettyjä ohjelmia ja elokuvia älypuhelimeesi, jotta voit katsoa niitä, kun et ole yhteydessä internetiin Netflix-sovelluksen avulla.

Jos elokuva tai sarja on käynnistetty, näytölle tulee viesti, jossa kysytään, onko se ladattavissa. Kuvauksen alla oleva ”Lataa”-linkki tulee näkyviin, jos aineisto on ladattavissa. Saat sisällön laitteellesi napsauttamalla tätä painiketta. Voit katsoa ja toistaa lataamasi ohjelmat ja elokuvat milloin tahansa. Voit myös poistaa latauksesi samasta paikasta. On hyödyllistä tietää, että latauksesi poistetaan tietyn ajan kuluttua. Lataukset-sivulla näytetään, kuinka paljon aikaa sinulla on vielä katsottavana.

Älykkäitä ominaisuuksia

Elokuvat ovat kooltaan todella suuria, joten lataamiseen voi kulua aikaa. Lisäksi tästä voi tulla yllättäviä kuluja, jos lataat videoita mobiilidatalla. Voit myös estää Netflix-sovellusta lataamasta elokuvia tai TV-ohjelmia mobiilidatasi säätämällä Netflix-asetuksia. Lisäksi voit ottaa Androidissa käyttöön älykkäät lataukset, jotka poistavat näkemäsi jaksot ja korvaavat ne uusilla. Voit myös hallita videon laatua ja tallennuspaikkaa.

Netflixin avulla voit siis katsoa suosikkielokuviasi ja -ohjelmiasi, vaikka sinulla ei olisi internetyhteyttä. Netflixin latausmahdollisuus on loistava tapa viihdyttää itseään, kun matkustat lentäen ja junalla, jolloin nettiyhteyttä ei ole tai se ei ole nopea ja vakaa. Voit ladata Netflixistä ohjelmia ja elokuvia mobiililaitteisiin, jotta voit katsoa niitä, kun et ole yhteydessä internetiin, käyttämällä Netflix-sovellusta, jota voi käyttää iOS-, Android- tai Windows 10 -tietokoneessa tai -tabletissa.

Eri maissa on eri sisältö

Hinta-laatusuhteeltaan suomalainen Netflix-palvelu on tuoreen tutkimuksen mukaan yksi maailman huonoimmista. Suomessa Standard- ja Premium-tileistä maksavat ihmiset ovat tuoreen tutkimuksen mukaan kolmanneksi ja neljänneksi vähiten arvostettuja maailmassa. Myös Basic-palveluja käyttävät suomalaiset ovat huonoimpien joukossa, mutta eivät aivan pohjalukemissa. Useat Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maat, kuten Iran, Qatar, Egypti ja Algeria, sekä Euroopan maat, kuten Norja ja Portugali, ovat kaikki samassa tilanteessa.

Netflix-markkinoilla on ratkaisevaa määrittää, kuinka monta jaksoa televisiosarjasta tai elokuvasta katsot, varsinkin kun tätä mittaria verrataan kuukausittaiseen tilaukseen. On tärkeää, kuinka paljon erilaista materiaalia saat rahoillesi vastineeksi. Saatavilla olevien televisio-ohjelmien ja elokuvien valikoima vaihtelee huomattavasti maasta toiseen. Kattavin kirjasto on Yhdysvalloissa, jossa kansalaisilla on käytössään yhteensä lähes 6000 erilaista Netflix-ohjelmaa. Iranilla on vähiten, sillä siellä Netflixissä on vain yli 2000 nimikettä.

Lisää katsottavaa helpolla kikalla

Suomessa Netflixin sisältö paranee vuosi vuodelta. Kun palvelu lanseerattiin Suomessa, asiat olivat paljon huonommin. Hän uskoo, että Netflixin panostus omaan alkuperäisohjelmistoon on auttanut lisäämään kirjastoja kaikissa Netflix-maissa. Televisiokanavien määrä Suomessa ei ole viime vuosina juurikaan muuttunut. Ennen Suomessa oli vain kaksi televisiokanavaa. Nyt niitä on tietysti paljon enemmän, mutta Yhdysvalloissa on satoja. Kaikki on vertailukelpoista. Netflixin oman ilmoituksen mukaan yhtiöllä oli jo vuonna 2018 noin 150 miljoonaa tilaajaa.

Suomen Netflix-katalogi on jonkin verran suurempi kuin Norjan, jonkin verran pienempi kuin Ruotsin ja Tanskan, mutta se kalpenee varsinkin Islannin rinnalla, jossa on yli 1 000 videovaihtoehtoa enemmän. Jos käytät Netflixiä suomeksi, palvelu tarjoaa sinulle suomenkielistä sisältöä. Se ei esitä kaikkea materiaalia, jota ei ole vielä käännetty suomeksi. Voit löytää lisää videoita noudattamalla seuraavia ohjeita.

Aluksi kirjaudu Netflix-tilillesi ja klikkaa näytön oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi. Klikkaa sitten tili, profiilit sekä lapsilukitus. Vaihda kieli englanniksi tässä valikossa. Englanninkielisiä nimikkeitä on satoja, jotka eivät ole saatavilla suomeksi. Nimikkeiden kokonaismäärä voi siis kasvaa jopa kymmenillä prosenteilla kieltä vaihtamalla.

Tietyissä tilanteissa kielen vaihtaminen johonkin muuhun kuin englanninkieliseen voi tarjota sinulle vielä enemmän sisältöä. On kuitenkin vain harvoja teoksia, joita ei ole käännetty englanniksi. Sisältöä tulee Netflixiin jatkuvasti lisää, joten katsottava ei pääse koskaan loppumaan. Netflix elokuvien tallentaminen on hyvä vaihtoehto aina, kun tiedät olevasi tilanteessa, jolloin käytössäsi ei ole hyvää nettiyhteyttä.