Free Porn

Bitdefender Antivirus – suojaa PC-tietokoneesi

Windows PC –laitteen suojaaminen on tärkeää, sillä suurin osa internetin uhkista kohdistuvat nimenomaan Windows-ohjelmistoilla toimiviin laitteisiin. Bitdefender Antivirus –ohjelmisto on suunniteltu suojaamaan nykyaikaisilta kyberuhkilta, joita syntyy päivittäin lisää. Vaikka et itse ymmärtäisi virustorjunnasta mitään, hyvän suojausohjelmiston avulla voit varmistaa, etteivät virukset ja verkkohuijaukset häiritse verkkoasiointejasi. Näin laitteesi voivat hyvin ja olet itsekin rauhallisempi, kun tiedät tietojesi ja yksityisyytesi olevan suojattuna. Tässä artikkelissa tutustut siihen, millä eri tavoin Bitdefender-ohjelmisto suojaa laitteitasi.

Klassiset, mutta hyvälaatuiset suojausominaisuudet

Kun haet hyvää virustorjuntaohjelmistoa, keskityt todennäköisesti siihen, että ohjelmistolla on kaikki keskeisimmät suojausominaisuudet. Ilmainen virustorjunta tarjoaa yleensä suurimman osan tällaisesta suojauksesta, vaikkei se välttämättä suojaa laitteitasi täydellisesti. Toisaalta ilmainen suojaus on aina parempi kuin ei mitään.

Bitdefender Antivirus –ohjelmisto ei sisällä myöskään mitään ylimääräistä, mutta tarjoaa laitteillesi silti laadukkaan ja nykyaikaisen suojauksen. Joskus liian monimutkaiset virustorjuntaohjelmistot kuluttavat laitteesi akkua liikaa ja hidastavat laitteesi toimintaa. Tämän ohjelmiston tapauksessa ei ole tätä ongelmaa, sillä ohjelmisto toimii taustalla automaattisesti samalla, kun shoppailet verkossa tai katsot Netflix-sarjoja. Voit siis tyytyväisin mielin keskittyä siihen, mitä oletkin tekemässä tiedostaen, että laitteesi on suojattuna reaaliaikaisesti.

Reaaliaikainen suojaus

Bitdefender on myös tunnettu reaaliaikaisesta suojauksestaan, joka suojaa laitettasi myös pimeän verkon uhkilta. Kaikki virustorjuntaohjelmistot eivät nimittäin kiinnitä paljoa huomiota pimeässä verkossa lymyäviin kyberuhkiin, vaikka suurin osa hakkereista toimii juuri pimeän verkon puolella.

Koska laitteesi on verkossa surffatessasi jatkuvasti virusten ja verkkohuijausten uhrina, on suojauksen toimittava reaaliaikaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että sinua tiedotetaan, mikäli päädyt vahingossa vääränlaiselle sivustolle ja ohjelmisto pitää huolen myös siitä, etteivät mahdolliset hämäriltä sivustoilta peräisin olevat virukset vahingoita laitettasi tai tiedostojasi.

Suojaa myös yksityisyytesi

Bitdefender Antivirus –ohjelmiston mukana tulee myös VPN-yhteys, joka suojaa yksityisyyttäsi, kun asioit verkossa. VPN-yhteys luo tavallaan välipysäkin datavirrallesi, jolloin siihen on vaikeampi päästä suoraan käsiksi. Et varmaankaan haluaisi, että joku ulkopuolinen pääsisi käsiksi selaustietoihisi tai esimerkiksi luottokorttitietoihisi. Suojaat siis yksityisyytesi lisäksi myös pankkitilisi ja myös muut arkaluontoiset tietosi, jotka liikkuvat datavirrassa.

Monet ovat varmasti myös kuulleet, että VPN-yhteydellä pääsee katsomaan ulkomaisia sarjoja verkossa. Voit yhdistää VPN-yhteytesi mihin tahansa palveluun ympäri maailmaa. Samalla, kun yksityisyytesi ja datavirtasi on suojattuna, voit siis katsoa esimerkiksi USA:n Netflixiä, jossa sarjoja julkaistaan aiemmin kuin muualla.

Kyselyiden parhaimmista antivirusohjelmistoista

Kyselyiden mukaan Bitdefender on yksi parhaimmista ohjelmistoista, joka tarjoaa hyvän suojauksen PC-tietokoneellesi hyvään hintaan. Koska virustorjuntaohjelmistot kilpailevat paljon keskenään, kaikki ohjelmistot yrittävät tietenkin parhaansa mukaan kehittää ohjelmiston, joka suojaa laitteita nykyaikaisilta uhkilta.

Toisaalta mukana on myös huonolaatuisia ohjelmistoja, joten kannattaa lukea arvosteluja eri ohjelmistoista ennen kuin luottaa niihin. Bitdefender Antivirus on todennäköisesti laadukas ja luotettava, ainakin kyselyiden mukaan, joten se voisi olla turvallinen valinta muiden ohjelmistojen rinnalla. Asiakkaat arvostavat sitä, että saavat laitteillensa parhaan suojauksen mahdollisimman halvalla.

Tietoturvallisuuden edelläkävijä

Bitdefender-ohjelmisto on kehitetty toimimaan asiakkaiden etujen mukaisesti, sillä tietoturvallisuuden pitäisi olla kaikkien digitaalisia laitteita käyttävien huolenaihe nykyään. Jos laitteita ei suojaa, riskeeraa, että ne joutuvat kyberhyökkäyksien kohteeksi, mikä hidastaa laitteesi toimintaa sekä asettaa tiedostosi ja arkaluontoiset tietosi vaaraan.

Jos haluaa luotettavan ja laadukkaan ohjelmiston, joka suojaa PC-laitteitasi digitalisoituneen maailman uhkilta, voi Bitdefender Antivirus olla hyvä vaihtoehto. Toki markkinoilla on muitakin virustorjuntaan erikoituneita ohjelmistoja mukaan lukien ilmaisia virustorjuntaohjelmistoja, joten kaikkiin vaihtoehtoihin kannattaa tutustua rauhassa.