Free Porn

Tallenna ja lataa Hulu sisältöä

Hulu LLC on yhdysvaltalainen yritys, joka on tällä hetkellä Walt Disney Companyn (noin 70 %) ja Comcastin (noin 30 %) yhteisyritys. Hulu on keskittynyt lähes yksinomaan televisio-ohjelmiin ja julkaissut omistajiensa televisioverkkojen ja muiden sisältökumppaneiden nykyisten ja lopetettujen ohjelmien jaksoja. Hulu aloitti tilauspalveluna, mutta siinä oli kaksi vaihtoehtoa: ilmainen ja maksullinen. Ilmaista materiaalia oli saatavilla vain tietokoneilla, kun taas maksullista sisältöä tarjottiin myös Hulun mobiilisovelluksissa.

Hulu on ollut saatavilla vain Yhdysvalloissa ja Japanissa kesäkuusta 2015 lähtien. Toukokuussa 2018 Hululla oli 20 miljoonaa tilaajaa Yhdysvalloissa. Yhdysvalloissa yritys on tehnyt myös yhteistyötä Spotifyn kanssa. Huhtikuussa 2019 AT&T myi 10 prosentin osuutensa WarnerMedian osakkeista. Toukokuussa 2019 Disney sopi ostavansa Comcastin omistukset viiden vuoden kuluttua optimistisimmassa tapauksessa. Disney saisi välittömästi täyden määräysvallan ja käyttäisi sitä sellaisten elokuvien ja sarjojen levittämiseen, jotka eivät ole yhtä perheystävällisiä kuin suurin osa Disneyn tuotannosta.

Miten voi tallentaa ja ladata Hulu-sisältöä?

Ilmainen Audials Movie -ohjelma on erinomainen työkalu Hulu-videoiden seurantaan tietokoneella. Hulu-tallentiseen Audials Moviessa on käytettävissä valmiit asetukset, kuten siinä on kaikkien muiden suosituimpien suoratoistopalvelujen tarjoajien videoiden tallentamiseen ja tallentamiseen. Käyttäjän tarvitsee vain luoda uusi tiedosto ja valita halutut tallennusasetukset Hulu-videoille.

Kun elokuva tai jakso on valmis, se näkyy näytön oikealla puolella. Hulu-videostreaming voidaan tallentaa Windows-tietokoneellesi WMV-, MP4-, AVI-, 3GP- sekä muina videotiedostotyyppeinä. Voit lataamisen jälkeen katsella videota Audialsilla tai viedä sen vetämällä ja pudottamalla sen muuhun video-ohjelmaan tai nettiselaimeen.

Tilaajat voivat ladata myös Hulussa suoraan

Hulun tilaajat voivat ladata sisältöä ja katsoa sitä offline-tilassa myös suoraan Hulussa. Etsi vain videon latauslinkki ja napauta sitä. Sitten löydät lataamasi videon Lataukset-kohdasta. Tällä toiminnolla on kuitenkin tiettyjä rajoituksia.

Ensinnäkin lataukset ovat käytettävissä vain mobiilisti. Jos et katso videota 30 päivän kuluttua, se poistetaan kirjastostasi tai aikaisemmin, jos Hulu päättää poistaa materiaalin. Video vanhenee 48 tunnin kuluttua, kun olet aloittanut katsomaan sitä. Tämä lataustoiminto on lisäksi käytettävissä vain joissakin videoissa. Jos peruutat Hulu-tilauksesi, menetät pääsyn ladattuun materiaaliin.

Mitä sisältöä Hulussa on?

Hulu on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa mainosrahoitteista, tilauksesta tapahtuvaa elokuvien, TV-ohjelmien, piirrettyjen, dokumenttien, musiikkivideoiden ja videopelien katselua. Se sai hyvän vastaanoton, koska se oli ensimmäinen suoratoistopalvelu, joka tarjosi täydet nykyiset kaudet sekä valikoiman suosittujen televisioverkkojen ja sisällöntuottajien aiempia kausia.

The Walt Disney Company, CBS Corporation, The CW, NBC, ABC, Lionsgate, FOX, Comedy Central, Sony Pictures Entertainment, Paramount Pictures ja Warner Bros ovat esimerkkejä toimijoista, joiden sisältöjä Hulussa on. Hulusta on tullut alan johtava online-suoratoistopalvelu, jolla on miljoonia kuukausittaisia kävijöitä. Hulun TV-ohjelmat on suojattu tekijänoikeuksilla. Jos haluat jakaa niitä, sinun on saatava lupa kyseisen ohjelman omistajilta.

Hulua voi katsoa verkkosivustolla, sen mobiilisovellusten kautta tai jakamalla sen Google Chromecast -laitteeseen. Hulun elokuvien, tv-sarjojen ja sarjakuvien luettelo päivittyy päivittäin. Yhdysvaltalaisen sisällön suoratoistopalvelut ovat hyvin erilaisia kuin Euroopassa. Hulussa on laaja kokoelma elokuvia ja tv-sarjoja, joita voi katsoa heti rekisteröinnin jälkeen. Mukana on ohjelmia, joita esitetään parhaillaan televisiossa, sekä yksinoikeudella palvelua varten tuotettuja alkuperäisohjelmia. Nimikkeiden määrä lisääntyy jatkuvasti.

VPN:llä katsomista on rajoitettu

Hulu-palvelu on rajoitettu pääasiassa vain yhdysvaltalaisille käyttäjille. Silti eri lähteiden mukaan monet muut ovat kuitenkin seuranneet Hulua ulkomailta ja hyödyntäneet tässä amerikkalaisia salattuja virtuaaliverkkopalveluja. Hulu on alkanut estää VPN-yhteyksiä estääkseen ohjelmien lähettämisen Yhdysvaltojen ulkopuolelle. Se käyttää samaa lähestymistapaa kuin Kiina, joka estää lukuisia suosittuja länsimaisia internetpalveluja.

Ne molemmat ovat keränneet tietokannan vpn-palvelun IP-osoitteista, joista ne kieltäytyvät ottamasta yhteyttä. Heillä on kuitenkin edessään samanlainen ongelma. Monia erityyppisiä VPN-palveluja on syntynyt runsaasti, ja monet niistä vaihtavat nopeasti IP-osoitettaan. Kiinan palomuurijärjestelmä oppii ajan myötä uusista palveluntarjoajista ja lisää ne mustalle listalleen. Jos Hulu aikoo tosissaan torjua VPN-yhteyksiä, sen on myös harjoitettava samaa IP-osoitteiden metsästystä.

VPN parantaa tietoturvaa

Hulu ei todennäköisesti ole huolissaan siitä, että ulkomaiset käyttäjät katsovat ohjelmia, mutta sisältöteollisuus vaatii katselurajoituksia. Oikeuksien myyminen ulkomaisille lähetystoiminnan harjoittajille vei niiltä mahdollisuuden myydä niitä useaan kertaan, mikä on merkittävä tulonlähde. Yhdysvaltojen ulkopuolella olevat asiakkaat voivat ilmeisesti käyttää VPN-verkkoa (Virtual Private Network) rajoituksen ohittamiseksi. He voivat hankkia pysyvän oman IP-osoitteen VPN-palveluntarjoajilta. Koska kenelläkään muulla ei ole sellaista, sitä ei todennäköisesti sisällytetä mustalle listalle.

VPN-palveluntarjoajat ovat ärtyneitä siitä, että yhdysvaltalaisten kuluttajien on nyt katkaistava salatut yhteytensä katsellakseen Hulun ohjelmia. Ne huomauttavat myös, että Hulu ei käytä ssl-salausta palvelussaan lainkaan, mikä tekee palvelun käyttämisestä riskialttiimpaa. Mikäli palvelu eikä käytä SSL-salausta, hakkerit voivat päästä tekemään tuhojaan. Palvelu ei ole siis läheskään niin turvallinen kuin monet muut suoratoistapalvelut. VPN-palveluntarjoajat työstävät parhaillaan sovellusta, jonka avulla käyttäjät voivat katsoa Hulua, mutta toistaiseksi mitään virallista sovellusta ei ole vielä saatavilla.

Hulu haastaa Netflixin

Ihmiset katsovat nykyisin paljon elokuvia. Elokuvia ja tv-sarjoja verkossa tarjoavia palveluita on paljon. Hulu on yksi suosituimmista palveluista Yhdysvalloissa. Hulun tärkein kilpailija on Netflix. Netflix on myös luonut omia alkuperäisohjelmia. Hulu on ainoa suoratoistopalvelu, joka tarjoaa televisiosarjoja sen jälkeen, kun ne on lähetetty Amerikassa. Hulussa on paljon elokuvia, sekä uusia että vanhoja.