Free Porn

Omalla CS:GO –serverillä pelaaminen

CS:GO-pelissä pelaajat voivat halutessaan luoda täysin omia servereitä, joissa pääsee kokeilemaan uudenlaisia pelikarttoja ja –tiloja. Tavallisella serverillä pelatessa on täysin pelin armoilla, eikä pysty kontrolloimaan peliä samalla tavalla kuin omalla serverillä. Serverin luominen ei kuitenkaan hoidu vain hiiren klikkauksella. Miten CS:GO-serverin luominen onnistuu ja mitä hyötyä siitä on?

Hyvästä hostingpalvelusta on hyötyä serverin luomisessa

Sinun ei tarvitse olla IT-mestari luodaksesi omaa yksityistä CS:GO-serveriä. On monia hostingpalveluita, jotka hoitavat suurimman osan työstä sinun puolestasi.

On kuitenkin varmistettava, että hostingpalvelu varmasti soveltuu juuri peliserverien luomiseen. Esimerkiksi GameServers on palvelu, joka on nimenomaan erikoistunut peliservereihin ja sopii hyvin CS:GO-serverin luomiseen. Toki on muitakin hostingpalveluita, kuten Host Havoc ja RoxServers, joista varsinkin jälkimmäinen on hieman halvempi vaihtoehto serverin luomiseen. Hostingpalvelut eivät nimittäin ole ilmaisia, vaan palvelusta on maksettava pieni summa joko vuosittain tai kuukausittain. Monet palveluntarjoajat mahdollistavat palvelunsa kokeilemisen täysin ilmaiseksi ennen kuin siihen sitoutuu pysyvämmin.

Hyvällä hostingpalvelulla on servereitä ympäri maailmaa, jolloin ei ole väliä, missä päin maailmaa serveriä käyttää. Monesti pelissä onkin mukana ystäviä eri mantereilta, jolloin on hyvä, jos kaikki pääsevät mukaan serveriin.

Varmista, että tilauksessasi ovat tarvittavat ominaisuudet

Jos haluaa luoda yksityisen CS:GO-serverin hostingpalvelulla, on varmistettava, että tilauksessa on riittävästi tehoa ja tallennustilaa. Yleensä suositellaan, että serverillä on 2.8 GHz prosessoritehoa, 2 GB ulkoista tallennustilaa ja 50 GB kovalevytilaa. Muuten ei voi olla varma, että serveri toimii odotetulla tavalla. Toki myös pienemmällä teholla ja tallennustilalla varustettu serveri voi olla ihan hyvä vaihtoehto, mikäli pelaajia ei ole paljon tai sitä ei tule käytettyä useita kertoja viikossa. Useimmat peliserverien hostingpalvelut toimivat Windowsilla, mutta kannattaa varmistaa myös

Mitä hyötyä yksityisestä peliserveristä on?

Yksityinen peliserveri on oltava varsinkin CS:GO-turnauksissa, mutta siitä on hyötyä myös harrastepelaajille. Kun pelaa omalla serverillä, pystyy kontrolloimaan pelitiloja ja pelaamaan uusilla pelikartoilla. Toisekseen yksityinen serveri toimii offline-tilassa ja samaan serveriin voi kutsua mukaan myös ystävänsä.

Mikä tulee esimerkiksi CS:GO skinejä, voi yksityisellä serverillä ensinnäkin testailla erilaisia CSGO skins -ominaisuuksia. CS:GO-pelin aikana on hyvin vaikea kokeilla erilaisia skinsejä, sillä on keskityttävä itse pelaamiseen. Voi olla nimittäin hankala ennustaa, miltä tietty kuvio tai aseen ulkomuoto näyttää pelissä, jos sen on ostanut CS:GO skinejä myyvältä verkkosivustolta.

Yksityisellä serverillä pelatessa ei tarvitse huolehtia siitä, jos vahingossa tekee pelin aikana virheitä. Jos haluaa kehittyä pelaajana, on hyvä, jos on olemassa sellainen peliympäristö, jossa ei tarvitse miettiä liikoja pelaamistaan. Kun on kokeillut erilaisia pelistrategioita ensin ystäviensä kanssa yksityisellä serverillä, on niitä myöhemmin helpompi soveltaa tositoimissa.

Onko yksityisten CS:GO-serverien käyttäminen yleistä?

Itse asiassa hyvin monet CS:GO-peliä pelaavat suosivat nimenomaan yksityisiä servereitä, sillä näin pystyy itse päättämään pelityylinsä. Yksityisellä serverillä pelatessa voi kokeilla uusia pelikarttoja ja tutustua niihin ennen kuin pelaa karttoja online-versiossa. Näin voi hioa pelitaitoaan paremmaksi ja kehittyä pelaajana.

Toki CS:GO-pelin yksityiset serverit ovat käytössä myös peliturnauksissa, mikä varmistaa sen, että pelissä ovat mukana vain valitut pelaajat. Ammattipelaajat tykkäävät harjoitella keskenään mieluummin yksityisillä servereillä, sillä online-tilassa on mukana myös monia aloittelevia pelaajia.

Oma CS:GO-tuo vapautta pelaamiseen

Jos haluaa pelata ainoastaan kaveriporukallaan tai kokeilla esimerkiksi CS:GO skinejä, ei yksityisen serverin luominen ole hassumpi idea. On vain osattava löytää sopiva hostingpalvelu, joka soveltuu nimenomaan peliserverien luomiseen.