Free Porn

Viihdettä syksyn pimeisiin iltoihin

Syksy on tullut Suomeenkin ja kesän aurinkoiset päivät ovat vain muistoja. Mitä voisi kehitellä syksyisille koti-illoille, kun ulkona sataa vettä, eikä kaupungillekaan aina jaksa lähteä hillumaan. Käymme tässä läpi muutamia erilaisia viihteellisiä ajanviettotapoja, joita jokainen voi tehdä kotonaan.

Viihteestä unelmiin

Monet meistä aikuisista on ainakin kokeillut onnenpelejä, eli rahapelejä. Me olemme voineet ostaa ruokakaupassa käydessämme arpoja kassalta, tai laittaa pari riviä lottoa. Olemme voineet myös pysähtyä kaupan kassojen jälkeen peliautomaateille ja tästä on voinut tulla jopa osalle meistä rutiinia jokaisen kauppakäynnin yhteydessä. Mutta viime vuosina nämä pelit ovat tulleet saataville myös nettiin, eli netin rahapelit ovat yhtä lailla pelattavissa, kun olet täyttänyt 18-vuotta.

Kostean syysillan voi viettää kotisohvalla, vaikka erilaisia netin automaattipelejä pelaten ja kenties, sitä omaa unelmaa jahdaten. Mitä sitten Euroopassa ja maailmalla kuuluu rahapelialalle, siitä kertoo esimerkiksi suomenkielinen netcasino.fi sivusto, joka tarjoaa uutisia rahapelialan maailmasta.

Jos tilastojen mukaan joka kolmas suomalainen mies ja joka kahdeksas suomalainen nainen pelailevat rahapelejä silloin tällöin, niin ei olisi mitenkään tilastopoikkeama, jos sinäkin kävisit silloin tällöin pelailemassa nettisivustoilla, etkä enää niillä kaupanpeleillä. Onhan se loogistakin, jos sitäkin kautta, että kaupan pelikoneesta voi voittaa sen satasen ja netistä jopa miljoonia.

Hauskuutta ja jännitystä

Kaukana ovat ne ajat, kun arkipäivää oli lause ”televisiosta ei tule mitään”. Tai voi tuo lause pitää paikkansa yhä vielä tänä päivänäkin, mutta useimmat markkinoilla olevista televisioista ovat jo nettiajan purkkeja, eli niissä on suoratoistokanavat käytettävissä ja televisiot ovat koko ajan netissä liitettynä kotiverkkojen kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että jopa maksuttomien suoratoistopalveluiden kautta kotona on saatavilla satoja televisiosarjoja ja -elokuvia katseltavaksi juuri silloin kuin itse haluaa.

Suoratoistokanavat ovat poistaneet nyt viimeistään sen television katsomisen aikataulun mukaisesti. Katsot kenties yhä ne pari päivän uutislähetystä televisiosta vielä vanhasta tottumuksesta, vaikka uutisetkin voisit katsoa suoraan suoratoiston ja mobiililaitteesi välityksellä aivan koska vain haluat – ajat muuttuvat.

Jos sitten haluat käyttää rahaa suoratoistokanaviin, niin kympillä kuukaudessa saat käyttöösi maksullisia suoratoistokanavia ja niiden ohjelmakirjastoja ja yhdistelemällä eri suoratoistopalveluita, saat käyttöösi ja valittavaksi tuhansia ohjelmia, eikä televisiosi ole enää koskaan tylsä.

Suoratoisto-ohjelmat ovat tulleet myös urheiluun, eli saatavilla on suurempien eurooppalaisten ja amerikkalaisten sarjojen lähetyksiä. Lisäksi urheiluvedonlyöntioperaattorit tarjoavat omien sivustojensa kautta maksutta näitä samoja urheilulähetyksiä, joten tarjolla on suurta urheilujuhlaa joka päivälle.

Kello yhdeksän uutiset

Kuten tuossa aiemmin kirjoitimme, aikoinaan koko maa pysähtyi aina tiettyyn aikaan katselemaan uutisia. Nykyään voit tarkistaa mitä maailmalla on tapahtunut aivan reaaliajassa, ja teet sen luultavimmin omalta mobiililaitteeltasi käsin – eli kännykälläsi. Siitä kännykästä on itseasiassa tullut aikamoinen vaikuttaja todennäköisesti sinunkin arkeesi. Olet mukana vähintään kahdessa sosiaalisessa verkostossa, joiden tarinoita luet lähes päivittäin ja vähintään pari kertaa viikossa myös itse päivität tai kommentoit toisten päivityksiä. Sosiaalisen median lisäksi älylaitteesi saattaa seurata liikkumistasi ja untasi, sekä kerätä lokitietoihin missä olet ollut ja mitä olet tehnyt. Voit jopa seurata syömisiä puhelimen välityksellä ja nykyaikaiset kauppasovellukset jopa kertovat minkälaisia ruokaostoksia olet viime aikoina tehnyt!

Elämänseuranta, sosiaaliset verkostot ja totta kai oma kaveripiiri ovat linkitetty keskenään tuon pienen laitteen kautta. Olet varmasti moneen ystävääsi ja kaveriin enemmän yhteydessä kännykkäsi sovelluksien kautta kuin oikein henkilönä(!). Sekin on arkiviihdettä, jopa viihdettä parhaimmillaan vain istuskella sohvalla ja keskustella tai pelailla kavereiden kanssa digitaalisessa maailmassa.