Free Porn

The Binding of Isaac lautapeliversio tuo suositun verkkopelin pois tietokoneeltasi

Jos tunnet monia erilaisia tietokonepelejä, tunnet varmasti Steam pelipalvelun ja heidän upean valikoimansa erilaisia indie-pelejä. Jos nämä vaihtoehdot ovat sinulle tuttuja, olet varmasti törmännyt vuosien aikana The Binding of Isaac -peliin. Tämä tietokone peli todellakin veti puoleensa uskomattoman määrän pelaajia ympäri maailmaa, kun he yrittivät pelastaa Isaac hahmon kamalan äidin sellistä.

Vaikka tietenkin erilaiset tietokonepelit ovat vieläkin hyvin innostavia, lautapelit ovat tehneet paluuta suosioon viimeisten vuosien aikana. Ennen lautapeleistä tehtiin tietokone versioita, mutta The Binding of Isaac: Four Souls teki juurikin päin vastaisesti. Kyseessä on kuin onkin pöytäpeli, joka luotiin tietokonepelin inspiroimana.

Suosittu tietokone peli ilahduttaa myös pöytäpelinä

Alkuperäinen The Binding of Isaac julkaistiin vuonna 2011 Microsoftin Windows käyttöjärjestelmälle, mutta se nousi suureen suosioon, kun se tuli saataville Steam pelikauppaan. Pelissä seikkailet Isaac hahmolla, yrittäen paeta kellaria, johon hahmon äiti on sinut lukinnut. Pelaat eri kuoleman syntejä vastaan, toivoen pääseväsi elossa ulos loppujen lopuksi.

The Binding of Isaac: Lost Souls pelin tavoite on vastaava. Pelaajien tulee kerätä neljä sielua, ja voittaa erilaiset haasteet hengissä. Ensimmäinen pelaaja, joka on kerännyt neljä henkeä voittaa pelin. Tämä saattaa kuulostaa hieman synkältä, mutta peli on itseasiassa todella hauska ja viihdyttävä.

Pelaa ystäviesi kanssa ja pidä hauskaa

Alkuperäisen tietokonepelin oikeastaan ainoa huono puoli oli se, että sitä joutui pelaamaan yksin. Yksinpelaamisessa ei ole mitään vikaa, mutta silloin tällöin jaettu peli-ilo on yksinkertaisesti hauskempi vaihtoehto. The Binding of Isaac: Lost Souls korjaa tämän asian.

Peliä voidaan pelata kahdesta neljään pelaajan kesken, mistä syystä se onkin hyvin mukava peli pelattavaksi. Vaikka sinulla olisi vain yksi pelikumppani, tämä vaihtoehto onnistuu viihdyttämään.