asd

Rustler vie pelaajan keskiajan karuun maailmaan

Rustler on tietokonepeli, joka näyttäytyy pelaajan näkökulmasta ylhäältä alas kohti avointa maailmaa. Siinä mukaillaan klassista GTA-tyyliä ja sen keskeinen teema on keskiaikaiset ympäristöt. Pelissä seikkailevat muun muassa urheat, mutta tyhmänrohkeat ritarit ja se tarjoaa pelaajalle monia keskiaikaisia kokemuksia.

Rustler tarjoaa paljon huumoria ja populaarikulttuuriin liittyviä viittauksia ja pelaaja voi päätyä mitä merkillisimpiin seikkailuihin ja koitoksiin pelin edetessä. Mahdollisuuksia löytyy noidanetsinnästä erilaisiin turnauksiin ja pelaaja pystyy halutessaan liittymään Round-Earthers lahkoonkin. Viihdettä on tarjolla runsaasti ja Rustlerin parissa pelaaja viihtyy taatusti erityisesti, jos keskiajan kuviot ja maailmat ovat lähellä sydäntä. Jos Rustler on sisällöltään liian hurjaa, voi pelaaja ottaa tutkaluun muut nettipelit, joita verkko tarjoaa nykyään runsaasti.

Rustler-pelin taustaa

Rustlerin taustalla toimii Jutsu Games -peliyhtiö, joka tuo Rustlerilla pelimaailmaan keskiaikaisia näkymiä, hullunkurista kaaosta ja ripauksen mustaa huumoria. Lopputuloksena on kohtuullisen hauska kokonaisuus, joka joissain kohtaa saattaa hieman liioitella eri tilanteita. Pelin tuoma elämys ja kokemus kuitenkin toimivat ansiokkaasti ja pelaaja pystyy ohjaamaan peliä sujuvasti. Rustler on ollut olemassa suhteellisen vähän aikaa, joten sen päivitykset kehittävät peliä huomattavasti ja tuovat siihen merkittäviä parannuksia.

Rustlerissa seikkailee kalju ja tavallinen mies nimeltään Guy, joka on kyllästynyt ajanmukaiseen feodaalijärjestelmän työhön ja epäoikeudenmukaisuuteen. Kyllästymisen myötä Guy päättää ilmoittautua kaksintaisteluun suuressa ratsastusturnauksessa, jossa hän tavoittelee myös hyvää mainetta yhteisönsä keskuudessa.

Maine suuntaa kuitenkin odottamattomaan suuntaan, sillä Guysta aletaan puhua väkivaltaisena ihmisenä, jolla on taipumusta vastaa ja suuttua lähes kaikesta. Tavallisen keskiaikaisen ihmisen elämä ei ole häntä varten ja se esiintyy Guylle kohtalokkaana. Ryöstäminen on lähes leipätyö ja Guyn tehtäväksi tulee mitä kyseenalaisempia työkeikkoja. Kaaoksen keskellä pelistä löytyy kuitenkin huumoria ja se voi viihdyttää pelaajaa, joka viihtyy keskiaikaisessa maailmassa ja sen karuissa kuvioissa. Lue lisää pelistä etukäteen, jotta pystyt varautumaan sen sisältöön paremmin.