Free Porn

Pokeri säännöt aloittavalle pelaajalle

Mega Moolah on peli, jota on pelattu jo vuosisatoja ja pelin perussäännöt ovat pysyneet samoina alusta lähtien. Uusia variaatioita on tullut vuosien varrella paljon, mutta perussäännöillä pärjää monissa pokerimuodossa jo aika pitkälle. Säännöt eivät ole vaikeat, mutta jos pokeri ei ole entuudestaan tuttu, niin pokeri säännöt voivat tuntua hankalilta muistaa. Päätimme koota aloittavalle pelaajalle sopivat ohjenuorat, joilla pelaaminen on helppo aloittaa. Parhaiten pokerin säännöt tulevat tutuiksi pelaamalla. Eri pokerimuotojen eroavaisuudet selviävät myös parhaiten pelaamalla kyseistä pokerimuotoa. Käymme tässä läpi 5 kortin vetopokeria, joka on se perinteinen pokerin pelimuoto.

5 kortin vetopokeri on se kaikkein perinteisin pokeri, joten sen säännöillä on helppo lähteä tutustumaan pokerimaailmaan. Pokerilla on monia eri nimiä, kuten perinteinen pokeri, vetopokeri ja ostopokeri, mutta käytännössä kyseessä on sama peli. Englanniksi pelin nimi on Five card draw ja sillä nimellä se löytyy myös englanninkielisiltä kasinosivustoilta. Pelin nimi juontaa siitä, että jokaiselle pelaajalle jaetaan 5 korttia, joista voi kerran vaihtaa osan tai jopa kaikki kortit, jos saadut kortit eivät miellytä. Vaikka säännöt ovat yksinkertaiset, niin niistä liikkuu paljon vääriä käsityksiä, joten sääntöihin perehtyminen on paikallaan.

5 kortin pokeri uutiset ovat yksinkertaiset. Peli lähtee liikkeelle panoksista ja panokset voivat olla joko sokkopanoksia tai antepanoksia. Sokkopanoksilla jakajasta kaksi seuraavaa pelaajaa laittavat sokkopanokset peliin ja kortit jaetaan pelaajille sen jälkeen käteen. Antepanoksilla jokainen pelaaja laittaa pienen alkupanoksen ja kortit jaetaan tämän jälkeen pelaajille käteen. Antepanoksilla pelaaminen on kaikkein yleisintä perinteisessä pokerissa ja se on myös yksinkertaisin panostusmuoto. Kun kortit on saanut käteen, niin pelataan panostuskierros. Se pelataan jakajan vasemmalta puolelta myötäpäivään. Tämän jälkeen on mahdollista vaihtaa kortteja ja pelataan toinen panostuskierron ennen korttien näyttämistä.

Aika katsoa kortit

Pokeri säännöt ovat aika yksinkertaiset, mutta alkuun voi olla hankala muistaa mikä käsi on minkäkin arvoinen. Paras mahdollinen pokerikäsi on kuningasvärisuora, jossa kädessä on 10, jätkä, kuningatar, kuningas sekä ässä, ja kaikki ovat vielä samaa maata. Seuraavaksi paras käsi on värisuora, jossa on järjestyksessä 5 perättäistä korttia ja kaikki samaa maata. Kolmanneksi paras käsi on neloset, jossa on 4 samaa korttia ja viidennellä kortilla ei ole merkitystä. Seuraavaksi paras on täyskäsi, jossa kädessä on kolmoset ja pari. Tämän jälkeen tulee väri, jossa kaikki kortit ovat samaa maata.

Kolmoset ovat kolme samanarvoista korttia kädessä ja muut 2 korttia voivat olla mitä vaan. Kolmoset on parempi kuin kaksi paria, jossa on kaksi samanarvoista korttia muodostaa parin ja näitä on kaksi kappaletta. 5. kortti voi olla mikä vaan. Pari muodostuu kahdesta samanarvoisesta kortista. Jos mikään ylläolevista ei omassa kädessä täyty, niin peli ei siltikään ole vielä menetetty, ennen kuin näkee muiden kortit. Sinulla voi olla kierroksen korkein kortti kädessäsi ja tällöin voitat hailla. Hai on käden yksittäinen kortti ja sellaisessa tilanteessa, jossa kenelläkään ei ole edes paria, korkein kortti voittaa.

Aina, jos pokerissa tulee tilanne, jossa kahdella pelaajalla on yhtä hyvä käsi, esimerkiksi värisuora, niin tarkastellaan seuraavaksi korttien arvoja. Tällöin yhtä hyvästä kädestä korkeammat kortit voittavat. Jos toisella pelaajalla on esimerkiksi herttavärisuora korteilla 10, 9, 8, 7 ja 6, ja toisella patavärisuora korteilla jätkä, 10, 9, 8 ja 7, niin pataväsisuora voittaa. Kortin maa ei määrittele käden paremmuutta. Käsistä vain kuningasvärisuora on sellainen käsi, jossa korttien arvot eivät voi määritellä voittajaa. Äärimmäisen harvinaisessa tilanteessa kahdella pelaajalla on kuningasvärisuora. Tällöin tulee tasapeli ja voittopotti menee puoliksi.