Free Porn

Nopeampi Mac? Lataa ilmainen ohjelmisto ja tehosta tietokoneesi toimintaa

Nopeampi Mac? Usein tietokoneille kertyy vuosien saatossa läjäpäin täysin tarpeettomia tiedostoja, jotka yksinkertaisesti vain hidastavat Macisi toimintaa. Ennen kuin huomaatkaan, tietokoneesi tuntuu tehottomalta, sen käyttö on rasittavaa ja hidasta ja alat jo miettiä uuden tietokoneen hankintaa. Älä kuitenkaan lähde vielä tietokoneostoksille, sillä ongelmiisi löytyy helppo ja yksinkertainen ratkaisu – MacKeeper. MacKeeper on monipuolinen ohjelmisto, jonka avulla voit muun muassa suojata tietokoneesi tietoturvariskeiltä ja varmuuskopioida tietokoneesi sisällön näppärästi. MacKeeper on myös täydellinen ratkaisu Macisi suursiivoukseen, sillä MacKeeper on suunniteltu juuri Macin käyttöjärjestelmää varten ja näin ohjelmisto on optimoitu juuri Mac-tietokoneiden tehostamiseen.

MacKeeper luo yleiskuvan tietokoneesi tilasta ja alkaa työstää tietokoneesi tilaa juuri sen mukaan. Ohjelmisto käy läpi tarpeettomat tiedostot, käyttämättömät sovellukset ja muun tietokoneesi toimintaa hidastavan datan. MacKeeperin avulla pidät myös helposti tietokoneesi ohjelmiston ajan tasalla, sillä MacKeeper tarkistaa, onko uusia päivityksiä saatavilla ja lataa ja asentaa uudet päivitykset tietokoneellesi ennen kuin huomaatkaan. Ohjelmisto huomaa myös, jos koneellasi on ohjelmia, jotka ovat todella harvoin käytössäsi. Näin pysyt ajan tasalla siitä, mitä ohjelmia todella tarvitset ja voit sitten poistaa sinulle turhat ohjelmat ja vapauttaa samalla tiedostotilaa kovalevyllesi. MacKeeperin avulla voit myös helposti nähdä mitkä ohjelmat avautuu koneen käynnistyessä. Jos käy ilmi, että koneesi käynnistyessä avautuu automaattisesti useita ohjelmia, tämä usein tarkoittaa myös sitä, että tietokoneesi käynnistyminen kestää turhan kauan. MacKeeperin avulla voit nopeuttaa käynnistymistä, sillä voit helposti estää useiden ohjelmien avautumisen tietokoneen käynnistyessä.

MacKeeperissä on myös muita, hyödyllisiä funktioita. Voit ohjelmiston avulla esimerkiksi helposti valita oletusohjelmat eri tiedostotyypeille ja näin esimerkiksi tekstitiedostot avautuvat aina automaattisesti sinun suosimassa tekstinkäsittelyohjelmassa. Näin myös pieniä asioita hienosäätämällä MacKeeper voi tehostaa ja nopeuttaa tietokoneesi toimintaa. Älä myöskään unohda MacKeeperin muita mahtavia ominaisuuksia: Samalla kun tehostat tietokoneesi toimintaa, MacKeeper pitää myös huolen siitä, että tietokoneesi tietoturva on ajan tasalla ja tietokoneesi tärkeät tiedostot on varmuuskopioitu. Lataa siis monipuolinen, suomenkielinen MacKeeper jo tänään!