Free Porn

Miten voit ostaa Ethereumia?

Vaikka olisit vasta aloittamassa seikkailua kryptovaluuttojen maailmassa, olet aivan varmasti kuullut Ethereumista. Kyseessä on yksi alan kuuluisimmista vaihtoehdoista. Itse asiassa se kamppailee koko ajan kuuluisimman vaihtoehdon asemasta Bitcoinin kanssa. Koska Bitcoin on ensimmäinen krypto, tämä kertoo todella paljon Ethereumin asemasta. Siitä syystä ei ole yllättävää, jos olet kiinnostunut juuri tämän vaihtoehdon hankkimisesta.

Jos et ole ostanut vielä yhtäkään kryptovaluuttaa, vaan tämä on aivan ensimmäinen kerta, sinulla saattaa olla monia erilaisia kysymyksiä. Esimerkiksi se, miten ostaminen edes tapahtuu ei ole aivan kaikille välttämättä selkeää. Tämä artikkeli voi olla hyvin hyödyllinen juuri tässä asiassa. Sen avulla sinulle selviää aivan kaikki mahdollinen juuri Ethereumin hankkimisesta, joten olet valmis aloittamaan kaupan käymisen.

Ethereumin kurssi vaihtelee hyvin nopeaa vauhtia

Ennen kuin siirrymme kertomaan siitä, miten voit oikeastaan ostaa Ethereumia, meidän tulee tietenkin varmistaa, että tiedät yhdestä tärkeästä asiasta. Tämä on tietenkin se, että ether kurssi sisältää todella korkean volatiliteetin. Korkea volatiliteetti sijoittamisen alalla tarkoittaa sitä, että sen arvo vaihtelee todella paljon todella lyhyessä ajassa.

Tämä ominaisuus tekee juuri kryptovaluutoista niin mielenkiintoisia, kuin ne ovat. Silti samaan aikaan niistä tulee myös korkea riskin sijoituskohteita, mikä on erittäin tärkeää ottaa huomioon. Onneksi voit minimoida riskejä eri tavoilla.

Yksi keinoista riskien minimoimiseen on keskittyä pitkän ajan sijoittamiseen päivä kaupankäynnin sijasta. Sillä tavalla voit varmistaa, että siirryt helposti nopeiden vaihteluiden yli ja keskityt suurempaan mittakaavaan. Toinen mahdollisuus on tietenkin monipuolisen salkun luominen. Tämä tarkoittaa sitä, että keskityt moniin eri kohteisiin vain yhden sijasta.

Kaikki alkaa Vaihdon valitsemisesta

Nyt kun tiedät, miten voit varmistaa riskien minimoimisen sijoittaessa, voimme tietenkin aloittaa kertomaan, miten hankit Ethereumia. Kaikki tämä alkaa Vaihdon valitsemisesta. Vaihdot ovat sivustoja, joilla pääset kirjaimellisesti vaihtamaan perinteistä fiat valuuttaa kryptovaluuttoihin. Toisin sanoen voit ostaa Ethereumia vaihdolla käyttäen esimerkiksi euroa.

Vaihtoja on nykyään hyvin monia erilaisia. Koska Ethereum on niin suosittu mahdollisuus, se löytyy oikeastaan kaikilta erilaisilta Vaihto sivustoilta. Tämän takia sinulle on todella monia eri vaihtoehtoja, joiden väliltä voit valita. Jos tarvitset apua sopivan vaihdon valinnassa, voit tutustua siihen, mitä muut sijoittavat ovat mieltä eri palveluista. Siten voit löytää näppärästi juuri sinulle sopivan mahdollisuuden.

Kun olet tyytyväinen valitsemaasi vaihtoon, voit siirtyä rekisteröintiin. Rekisteröinti eli tilin luominen kestää eri ajan eri sivustoilla. Tämän lisäksi sinun tulee vahvistaa tilisi. Tämä tarkoittaa sitä, että todistat sivustolle henkilöllisyytesi. Tällä voidaan varmistaa, että täytät sivuston vaatimukset esimerkiksi iän perusteella. Joillakin sivustoilla tämä on todella nopea prosessi kun taas toisilla se voi kestää jopa päivän. Tämä onkin hyvä ottaa huomioon jo silloin, kun valitset sinulle sopivaa sivustoa.

Talleta käyttämääsi valuuttaa

Kun olet luonut tilin ja vahvistanut sen, sinun tulee tietenkin tallettaa rahaa tilille. Tämä on tietenkin sitä varten, että voit käyttää fiat valuuttaa oston tekemiseen. Eri sivustoilla on eri maksutapoja tarjolla. Sinun kannattaa valita aina sellainen maksutapa, joka on sinulle entuudestaan tuttu.

On kuitenkin hyvä ottaa huomioon, että eri maksutavat eroavat toisistaan. Tämä näkyy erityisesti niiden nopeudessa. Jos haluat esimerkiksi käyttää perinteistä pankkisiirtoa maksun suorittamiseen on hyvä huomioida, että se on erityisen hidas maksutapa.

Osta Ethereumia

Kun olet siirtänyt tarpeeksi varoja tilillesi, voit vihdoin siirtyä ostamaan Ethereumia. Tämä tapahtuu markkina-alueella. Jos haluat ostaa juuri Ethereumia euroilla, sinun tulee valita markkina-alue nimeltään EUR/ETH. Kun olet Vaihto sivustolla, voit huomata, että markkina-alueita on paljon. Onkin hyvä idea oppia tunnistamaan, millä lyhenteellä tarkoitetaan mitäkin. Esimerkiksi, jos haluat osta Dogecoin merkkejä Ethereumin sijasta, sinun tulee valita EUR/DOGE markkina-alue.

Kun olet löytänyt sinulle sopivan markkina-alueen, sinun tulee valita kuinka paljon haluat ostaa Ethereumia. Suosittu tapa ostaa merkkejä on päättää eurojen määrä, jolla haluat ostaa itsellesi merkkejä. Jos haluat esimerkiksi ostaa sadalla eurolla merkkejä, voit asettaa tämän markkina-alueelle. Se näyttää välittömästi, kuinka paljon ETH merkkejä tulet ostamaan.

Kun olet tyytyväinen valitsemaasi määrään, sinun tulee vain hyväksyä ostos. Tämä tapahtuu vaihdon opastamalla tavalla, eikä kyseessä ole ikinä vaikea prosessi. Kun olet hyväksynyt ostoksen, olet ostanut itsellesi Ethereumia.

Muista siirtää Ether merkkisi turvaan

Näin olet hankkinut itsellesi Ether merkkejä. On kuitenkin hyvin tärkeää, että tiedät, että et ole vielä valmis. Sinun tulee siirtää Ethereum turvaan. Tätä varten on olemassa niin sanottuja Krypto lompakoita, jotka ovat luotu juuri kryptomerkkien säilyttämiseen.

Vaihdolla on tietenkin jonkinlainen lompakko käytössä. Se ei kuitenkaan ole kaikista turvallisin vaihtoehto. Siitä syystä ei ole suositeltavaa käyttää sitä pitkän aikaa. Jos Vaihto joutuu hakkerin uhriksi, kaikki siellä säilytetyt kryptot voidaan menettää.

Onkin hyvä idea hankkia krypto lompakko jo valmiiksi ennen merkkien hankintaa. Krypto lompakoita on kahdenlaisia. Kuuma nopeaan käyttöön ja kylmä pitkäaikaiseen säilytykseen. Jos haluat mahdollisuuden käyttää kryptoa aina haluamallasi tavalla, on paras idea hankkia molemmat lompakot käyttöön. Näin sinun tulee olemaan aina helppo käyttää sitä juuri sillä tavalla kuin haluat.

Voit halutessasi käydä kauppaa myös muiden sijoittajien kanssa

Kuten saatat tietää, monia kryptovaluuttoja voidaan myös myydä ja ostaa muiden sijoittajien kanssa. Jos olet kiinnostunut tämän tekemisestä, sinun tulee tietenkin ensimmäisenä löytää muita sijoittajia, joiden kanssa voit käydä kauppaa. Tämä käy helposti eri keskustelupalstojen kautta.

On kuitenkin hyvin tärkeää, että otat turvallisuuden huomioon käydessä kauppaa muiden sijoittajien kanssa. Loppujen lopuksi kyseessä on tuntematon ihminen, ja jotkut kryptokaupat ovat päättyneet erityisen huonosti. Siitä syystä on hyvin tärkeää, että sovit kaikki mahdolliset asiat toisen henkilön kanssa etukäteen. Jos he eivät suostu ehtoihin, on hyvä idea vaihtaa toiseen kauppakumppaniin.

Toinen turvallisuus asia, mikä sinun kannattaa ehdottomasti huomioida on se, että sinun ei ikinä kannata käydä kauppaa niin sanotusti oikeassa maailmassa. Suorita koko kauppa virtuaalisesti. Nykyään on olemassa erilaisia palveluita, joita voit käyttää tähän tarkoitukseen ja niiden käyttö onkin erityisen suositeltavaa. Siten voit varmistaa, että et joudu petoksen uhriksi.

Voitko ostaa Ethereumia puhelimella?

Monia tietenkin kiinnostaa tietää myös se, voivatko he käydä Ethereum kauppaa puhelimella. Tämä riippuu hieman siitä, mitä vaihtoehtoja olet valinnut. Nimittäin suurin osa esimerkiksi vaihdoista toimii myös puhelimella, mutta ei kaikki. Sama pätee myös krypto lompakoihin. Monet niistä toimivat näppärästi puhelimen avulla, mutta eivät ihan kaikki. Jos haluat käyttää puhelinta kaupankäyntiin, tämä kannattaa ehdottomasti tarkistaa etukäteen.

Vaikka et voisi käydä kauppaa puhelimella, voit silti käyttää sitä apuna moniin erilaisiin tarkoituksiin. Esimerkiksi jos haluat, voit käyttää puhelinta seurataksesi markkinoita. Tämän avulla sinun tulee olemaan helppo nähdä, mitä Ethereumista sanotaan, ja mitä sinun kannattaisi tehdä. Kuten sanoimme, Ethereumin kurssi vaihtelee hyvin paljon hyvin lyhyessä ajassa, joten tämä voikin olla hyvin hyödyllinen asia.

Edellinen artikkeli
Top 6 teknologiatrendiä, jotka muuttavat iGaming-teollisuutta
Seuraava artikkeli