Free Porn

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 on ajopelienhuippua. Monen mielestä peli on parhaita mitä on koskaan pelannut. Realistiset autot, kauniit sekä aidon näköiset maisemat, tunnetut kaupungit, sekä kaikki pienet piilopaikat tekevät ajamisesta mahtavan kokemuksen. Jopa säätilat ja valonlähteet on pidetty kehityksessä mielessä. Kaikki ajamisesta ja erinlaisista autoista nauttiville  pelaajille tämä peli on pelimaailman ykkönen.

Forza Horizon on tehty heille jotka nauttivat ajamisesta kokemuksena. Olit sitten turisti tai auto intoilija, tämä peli sopii sinulle mainiosti. Pääset ajamaan läpi uusien kaupunkien, tai kaahailemaan muita ajajia vastaan ralli kilpailuissa. Valinta on sinun ja vain sinun. Hauskana extrana huomaat että ylämäkeä ajatessa, tai sorakiven ja sateen läpi ajatessa ei autoilla ole ongelmaa. Pääset kruisailemaan millä tahansa autolla, valitsit sitten Ferrarin tai Alfa Romeon, eikä ajokokemusta vaikuta huonot säät tai mutaiset tiet.


Pelintavoitteet

Pelin alussa pelaaja ajaa yksin Forza Britanniassa, mistä pelin nimikin on syntynyt. Pelaajan tavoitteena on pärjätä erinlaisissa valituissa ralli kisoissa. Tämän jälkeen pelaaja pystyy haastamaan muita ajajia ympäri pelimaailmaa joka sijoittuu Britanniaan. Voit luoda ryhmiä ja kilpailla haastamalla muita, tai jättää muut pelaajat huomaamatta ja kruisalla ympäri maailmaa kauniiden maisemien ympäröimänä. Lisätietoa pelin kulusta, tavoitteista ja lisäarvosteluja löydät sivulta ilmaisetpelit.io.

Henkeäsalpaavat maisemat

Pelin yksi huomattavimmista kohokohdista on maisemat. Pelin tekijät ovat vallinneet henkeäsalpaavia sijaintejä rantakohteista, metsäteihin. Mitään kaupunkiruuhaa tai roskia täynnä olevia teitä ei tarvitse ajatella, ja hetken ajan sitä voi unelmoida olevanda utopia maailmassa jamassa hienoja autoja mahtavilla paikoilla. Pelin grafiikka on myös ensiluokkaista. Yhtälailla kuin pelin edeltävät versiot, Forza Horizon 4 on panustanut grafiikkaan ja kuvanlaatuun täysillä. Tämä vaikuttaa suuresti maisemien laatuun, ja tekee pelikokemuksesta yllätävän aidoin mukaista. Sääkin vaihtuu pelin aikana. Joka torstain oikeassa elämässä sää vaihtuu pelissä. Näin pääset kokemaan kaikki Britannian vuodenajat. Maisemat ja värit muuttuvat kokonaan ja lisäävät pelin jo maagista tunnetta. Aikakin vaihtuu pelin aikana. Näin pääset ajamaan sekä yö pimeässä että päivänvalossa. Näin peli on myös lisännyt aitouden tunnetta, sillä ajosijaintina on Britannia.

 

Eri auto, eri ajokokemus

Onko Aston Martinin ajaminen vielä kaukainen unelma? Nyt pääset kokeilemaan tyylikkäitä merkkiautoja uskomattmilla sijaineilla. Näin unelmat voivat käydä toteen, ainakin virtuaalisesti. Kokemus on ihan eri riippuen siitä ajatko Jeepillä maantietä, vai Ferrarilla kaunnita ja rauhallisia rannikoteitä. Haluatko kaahata ja aiheuttaa mellakoita teillä, vai onko ajaminen sinun tapa rentoutua raskaan päivän jälkeen. Forza Horizon 4 pelillä on 700 eri automallia josta voit valita suosikkisi, tai kokeilla kaikki läpi yksi toisen jälkeen, ja tuntea miten autojen ajaminen erottuu toisistaan. Pitkät ajomatkat eivät koskaan ole olleet näin rauhallisia ja idyllejä kuin Forza Horizon 4:n kanssa.

Onko Forza Horizon 4 pelaamisen arvoinen?

Forza Horizon 4:ää voi pelata Xbox konsolilla ja Windows koneella. Peliä voi suositella kikille dynaamisista ajopeleistä kinnostuneille, mutta erityisesti kauniista maisemista, ajamisesta ja ylipäätään matkustamisesta kiinnostuneille. Autoihmisen unelmapeli, jolla pääset tutkimaan Britannian eri teitä, meriä, metsiä, sekä salaisia luola teitä. Elä autoilijan unelmaasi kruisaten lempiautollasi eri paikoissa, tai kisaa ja voita muita vastaan ja kaahaile ympäri teitä nopeammin kuin koskaan ennen. Autopelien kungingas  Forza Horizon 4 antaa sinulle vapaat ohjat käsiin. Sinulla on nyt päätösvalta valita millä mennä, minne ja miten. Täydellinen ajanvietto, ja vaihtoehto oikeassa elämässä matkailulle.