Free Porn

E-urheilun pitkäveto – perusteet haltuun

Pitkäveto on yksi kaikkein suosituimmista urheiluvedonlyönnin muodoista, jossa veikataan sitä, päättyykö ottelu kotivoittoon, vierasvoittoon tai tasapeliin. Pitkäveto on erityisen suosittua erilaisten joukkuelajien, kuten jalkapallon, jääkiekon sekä salibandyn parissa. Nykyään pitkävetoa pystyy harrastamaan myös e-urheilun parissa, joka on kasvavassa määrin suosittu veikkauskohde. Tässä artikkelissa tutustutaankin juuri e-urheilun pitkävetoon ja sen perusteisiin.

E-urheilun pitkäveto eroaa perinteisestä vedonlyönnistä

Jos on joskus kokeillut tavallista urheilun pitkävetoa esimerkiksi jääkiekossa, tulee huomaamaan, että e-urheilu on täysin oma pelisarjansa. Ensinnäkin erilaisten pelien tapauksessa on otettava huomioon erilaisia ominaisuuksia. Toisekseen e-urheilussa peli ei oikeastaan koskaan voi päättyä tasapeliin, vaan ottelut pelataan aina loppuun asti. Varsinkin tiukoissa e-urheiluotteluissa pelit ovat erittäin tiukkoja, mutta lopulta voittaja kuitenkin aina selviää.

E-urheilun luonne on myös hieman toinen, sillä ala muuttuu koko ajan. Se, menestyykö joku joukkue, saattaa riippua vain yhden pelaajan menestyksestä. Lisäksi turnauksiin tulee jatkuvasti uusia e-urheilujoukkueita, jotka yllättävät menestyksellään. Esimerkiksi jalkapallossa on hieman helpompi ennustaa, millaiset joukkueet tulevat todennäköisemmin pääsemään jatkopeleihin. E-urheilussa kovia joukkueita on useampia. Näistä tunnetuimpia ovat esimerkiksi Cloud9, Fnatic, Ninjas in Pyjamas ja Team Liquid. Joukkueissa pelaa monesti e-urheilijoita eri maista.

E-urheilun vedonlyöntikertoimet riippuvat siitä, miten tiukka peli on tulossa. Esimerkiksi suurissa e-urheiluturnauksissa nämä kertoimet ovat luonnollisesti korkeammat. Toisin kuin jalkapallopelejä, yksittäisten pelien e-urheiluturnauksia ei järjestetä kovin usein. Veikkaajan on siis tarkistettava ensin, milloin ja missä hänen suosikkipelinsä turnaus pelataan.

Suosituimmat e-urheilun pitkävedon pelit

E-urheilun pitkävedossa on tiettyjä pelejä, joiden suosio on noussut ylitse muiden. Erityisesti Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Valorant, Fortnite sekä Overwatch. Lisäksi myös esimerkiksi Fifa-pelit ovat varsin suosittuja, mutta niiden parissa järjestettyjä turnauksia on hieman hankalampi löytää. E-urheilumarkkinoille tulee vuosittain uusia pelejä, joten pitkävetoa harrastavan on myös oltava perillä siitä, mikä e-urheilussa kiinnostaa juuri tietyllä hetkellä.

Mitä e-urheilun pitkävedossa on otettava huomioon?

Kuten kaikissa muissakin veikkauslajeissa, on e-urheilun pitkävedossa myöskin otettava huomioon monia seikkoja. Jokaisella pelaajalla ja joukkueella on oma pelistrategiansa, joka voi joko viedä heidän tiensä menestykseen tai häviöön. Joka tapauksessa on hyvä tutustua siihen, miten e-urheilujoukkue on menestynyt juuri viime aikoina. Kaikilla joukkueilla on nimittäin myös huonoja aikoja, jolloin peli ei kulje ihan odotetulla tavalla. Lisäksi on tärkeää, että tietää pitkävedon perusteet ja tämän hetken vinkit, joihin voi tutustua osoitteessa pitkävetovihjeet.xyz.

Vedonlyönti voi olla jännittävää ja kiinnostavaa, mutta siihen on parempi kuitenkin suhtautua viihdemielellä. Aluksi voi vaikkapa pelata ilmaisilla bonuksilla ja senkin jälkeen on hyvä panostaa vastuulliseen pelaamiseen. Onneksi monet vedonlyöntisivustot mahdollistavat panosrajoitusten asettamisen, jolloin pelaaja pysyy helpommin pelibudjetissaan.  

Missä e-urheilun pitkävetoa voi kokeilla?

E-urheilun pitkävetoa pystyy kokeilemaan nykyään jo useimmilla veikkaussivustoilla. Jopa suomalainen rahapeliyritys Veikkaus mahdollista nykyään pitkävedon pelaamisen myös e-urheilussa. Tämä johtuu pääosin siitä, että laji on kasvattanut suosiotaan suomalaisten keskuudessa. Suomen e-urheilun maajoukkue on menestynyt viime vuosina varsin hyvin.

Lisäksi e-urheilun pitkävetoa voi pelata myös ulkomaisilla veikkaussivustoilla, mutta tällöin on oltava tarkkana, että pelaa takuulla turvallisella verkkosivustolla. Esimerkiksi Nordbet ja Unibet ovat erittäin laadukkaita veikkaussivustoja, jotka ovat suosittuja myös suomalaisten veikkaajien keskuudessa. Pitkäveto on kaiken lisäksi kaikkein suosituin tapa veikata e-urheilussa, sillä se on helposti lähestyttävä veikkausmuoto erityisesti aloittelijoille.

Pitkävetovihjeet.xyz tarjoaa hyviä vinkkejä e-urheilua varten

E-urheilun vedonlyönti ei ole helppo harrastus, mutta hyvillä vinkeillä pötkii jo melko pitkälle.