Free Porn

Bitdefender FAMILY PACK tarjoaa yhden turvallisuuspaketin koko perheellesi

Tietokoneen käyttö perheen kesken on mukavaa ja hyödyllistä, mutta siihen liittyy myös monia riskejä ja uhkia. Bitdefender Family Pack tarjoaa jokaiselle perheelle parhaan suojan kaikkiin verkossa tapahtuviin uhkiin, jotta jokainen perheenjäsen voi käyttää tietokonetta sujuvasti ja turvallisesti.

Suojele perhettäsi digitaalisen maailman vaaroilta Bitdefender Family Packilla, jolla saat lyömättömän suojan koko perheesi tietokoneen käyttöön. Verkkomaailma tarjoaa jokaiselle perheenjäsenelle monia mahdollisuuksia esimerkiksi opiskeluun, työntekoon ja vapaa-ajan viettoon, mutta sen käytössä on myös omat riskinsä ja bitdefenderantivirus.fi kertoo niistä tarkemmin ja myös siitä, miten tarjoamamme Bitdefender Family Pack suojaa niiltä perhettäsi.

Bitdefender Family Pack suojaa jopa 15 laitetta kotitaloudessasi Se havaitsee lyömättömästi jokaiset uhat ja pysäyttää tehokkaasti kaikki mahdolliset virtuaaliset hyökkäykset. Tämä luja toiminto ei kuitenkaan vaikuta tietokoneiden suorituskykyyn, vaan perheesi voi käyttää niitä huoletta ja sujuvasti.

Perheen vanhempien ei tarvitse olla myöskään huolissaan lasten eksymisestä haitallisille sivustoille, sillä Bitdefender Family Pack tarjoaa kehittyneet lapsilukot, jotta vanhemmat voivat olla huoletta lasten netinkäytöstä silloin, kun aikuinen ei ole sitä valvomassa. Bitdefenderin monikerroksinen lunnasohjelma suojaa myös kaikkien perheenjäsenien tiedostoja ja korvaamattomia muistoja, kuten valokuvia ja videoita turvallisesti.

Perheesi yksityisyys on meille erittäin tärkeää ja olemmekin parantaneet VPN-yhteyttämme, jotta perheesi saa kokonaisvaltaisen tietoturvan ajasta ja paikasta riippumatta. Asiakaspalvelumme tukee myös mahdollisissa ongelmatilanteissa vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä.

Bitdefenderin kokonaisvaltainen suoja perheen tietokoneisiin

Bitdefender Family Pack tuo käänteentekeviä muutoksia verkkouhkien havaitsemiseen ja torjumiseen perheesi parissa. Olemme kehittäneet palvelinta entisestään uusimmalla verkkopohjaisella suojakerroksella, joka ehkäisee tietokoneessasi mahdollisesti esiintyviä haavoittuvuuksien hyödyntämistä. Se havaitsee ja torjuu raa’an voiman yrityksiltä, joita tietokoneesi voi niin ikään kohdata. Bitdefender Family Pack pysäyttää mahdolliset botnet-hyökkäykset, jotka voivat turmeltaa tietokoneesi suorituskykyä, lisäksi se estää arkaluontoisten tietojen levittämistä salaamattomiin ympäristöihin.

Bitdefender Family Packin huippuominaisuudet

Bitdefender Family Packin tarkoituksena on suojata perheesi tietokoneen käyttöä kaikilta mahdollisilta verkossa tapahtuvilta uhilta. Järjestelmämme lyömätön ja monikerroksinen suoja pitää laitteesi turvassa uusilta ja olemassa olevilta verkko-ongelmilta. Olemme parantaneet entisestään tiettyjä suojaukseen liittyviä toimintojamme. Täysivaltainen ja ajanmukainen tietosuojamme on tehokkain tietoturvaratkaisu, mitä nykyään on tarjolla. Bitdefender Family Pack tehoaa kaikkiin netissä ilmeneviin ongelmiin, kuten viruksiin, matoihin, lunnasohjelmiin, rootkitteihin ja vakoiluohjelmiin. Perheesi tiedot ja data pysyvät taatusti turvassa.

Bitdefenderin haavoittuvuuden arviointi on parantunut entisestään. Se tutkii ja kartoittaa kaikki turvallisuuteen liittyvät aukot ja haavoittuneisuudet vain yhdellä hiirenpainalluksella. Se tarkistaa tietokoneesi vanhoja ja päivittämättömiä ohjelmistoja, lisäksi se ilmoittaa Windowsin tietoturvakorjauksista ja mahdollisista turvattomista asetuksista. Kartoituksen jälkeen, Bitdefender Family Pack luonnollisesti ohjeistaa parhaat mahdolliset ratkaisut niihin.

Bitdefenderin VPN on myös kehittynyt viime aikoina, joten sinun ei tarvitse huolehtia perheesi yksityisyydestä verkossa. Se suojaa kaikkea verkossa tapahtuvaa toimintaa salaamalla kaiken verkkoliikenteen. Bitdefender Family Pack sisältää päivittäin 200 MB salattua tietoliikennettä Windows-, Android-, macOS- ja iOS-laitteisiin. 

Vertaile ominaisuuksia

Bitdefender Family Pack sisältää kaikki mahdolliset ominaisuudet turvalliseen tietokoneen käyttöön. Vertaillessa laadukkaita Bitdefender Total Security – ja Bitdefender Internet Security -ratkaisujamme, tarjoaa Bitdefender Family Pack kaikkien ominaisuuksien lisäksi nimensä mukaisesti perhepaketin, joka takaa turvallisen tietokoneen käytön jopa 15 kotitalouden laitteelle. Se on saanut tunnustusta myös arvovaltaiselta asiantuntijaraadilta, joka on arvoinnut palvelun erinomaiseksi. Esimerkkinä mainittakoon AV Comparatives, joka suitsutti Bitdefenderiä tammikuun julkaisussaan. Lisäksi PC Mag -lehden lukijat valitsivat sen suosikikseen niin ikään tammikuussa 2021. Bitdefender on saanut myös korkeat arvioinnit suojaus- ja suorituskyvyissään, mistä olemme tietysti iloisia ja ylpeitä.