Free Porn

Mitä kuuluu täydelliseen elokuvailtaan kotona?

Nyt kun koronaviruskriisi jatkuu todennäköisesti vielä jonkin aikaa, on kotona pysyttävä mahdollisimman paljon, ettei tartunnat lisäänny. Nyt kannattaakin panostaa elokuvailtoihin perhepiirissä. Tässä artikkelissa muutamia vinkkejä, miten arkisesta illasta voi saada vieläkin mukavamman elämyksen.

 

Elokuvat netistä

 

Tärkeintä elokuvaillassa ovat tietenkin itse elokuvat. Nykyään on helppo löytää hyviä elokuvia suuresta valikoimasta, sillä suoratoistopalvelut tuovat niitä suoraan televisioon, tietokoneeseen tai älypuhelimeen. Netflixin tietävät kaikki, mutta suoratoistopalveluita on monia muitakin. HBO on tiettävästi toiseksi suosituin tilauspalvelu ja HBO Nordic on sen pohjoismainen palvelu. HBO on tunnettu laadukkaasta omasta tuotannostaan, johon kuuluu niin elokuvia kuin TV-sarjoja (kuten Game of Thrones).

 

Amazon Prime tai pelkkä Prime Video on Amazon-verkkokaupan lanseeraama suoratoistopalvelu, joka ei ole Suomessa vielä kovin suosittu, mutta sen suosio kasvaa koko ajan. Primessa on myös jonkin verran omaa tuotantoa ja sen valikoimassa on saatavilla TV-sarjoja ja elokuvia, joita ei muissa palveluissa ole saatavilla. Primen valikoimasta löytyy myös paljon vanhempia elokuvia, jotka saattavat olla perheen pään nuoruuden suosikkeja.

 

Viaplay on ruotsalaislähtöinen suoratoistopalvelu, jossa on saatavilla elokuvien lisäksi TV-sarjoja ja urheilua. Viaplayn elokuvavalikoimassa on paljon valtavirran suosikkeja ja muun muassa James Bond -elokuvia. C More on useiden mielestä parhain suoratoistopalvelu elokuvavalikoimansa puolesta ja kieltämättä sen valikoimassa onkin useita huippuelokuvia, joiden parista löytää varmasti elokuvailtaan katsottavaa.

 

Näiden palvelujen lisäksi kannattaa myös katsastaa Ylen oma YLE Areena, jossa on näyteltyjen elokuvien lisäksi suuri ja laadukas valikoima dokumenttielokuvia. Nelosen oma Ruutu ja MTV3:n oma MTV ovat Yle Areenan tapaan myös saatavilla sovelluksina. Nämä palvelut ovat ilmaisia ja niissä on saatavilla jokaisessa myös elokuvia katseltavaksi.

 

Äänentoisto, pimennysverhot ja naposteltavat kruunaavat illan

 

Hyvien elokuvien ohella kannattaa nyt laittaa myös äänentoisto kuntoon. Jos olet tähän asti käyttänyt elokuvien katselussa vain television omia kaiuttimia, kannattaa harkita monikanavaista äänentoistoa. Jos rahasta tekee tiukkaa, kannattaa television kuulokeliitäntään liittää esimerkiksi hyvälaatuinen Bluetooth-kaiutin, joka tekee äänistä paljon muhkeammat.

 

Koska illat alkavat olla valoisia, on aika ripustaa pimennysverhot tai vaikkapa ylimääräiset lakanat ikkunoihin. Tilaa ajoissa myös naposteltavat, kuten karkit & suklaa netin verkkokaupoista!